Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

17 honden in beslag genomen in appartement in Oostende: “De dieren kwamen amper buiten”

De Vlaamse inspectiedienst Dierenwelzijn en de lokale politie hebben dinsdag zeventien honden in beslag genomen in een appartement in Oostende.

 1. Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  Lieven Louagie (Hermes Oostende) vindt beslissing om competitie uit te stellen enige juiste: “Realiteit haalt ons altijd weer in”

  De liga van het vrouwenvolleybal kreeg eerder deze week groen licht van Vlaams minister van Sport Ben Weyts om de competitie dit weekend aan te vatten, mits voldaan werd aan alle strenge voorwaarden van het protocol voor de indoorsporten. Woensdagavond besliste de bond echter zelf om de eerste twee speeldagen alvast uit te stellen. Hermes Rekkenshop Oostende komt zaterdagavond dus nog niet in actie voor de topper tegen Asterix.
 2. Politie stopt wagen na roekeloos rijgedrag in holst van de nacht, ondanks nachtklok: “Wellicht wou bestuurder filmpje maken voor het internet”

  Politie stopt wagen na roekeloos rijgedrag in holst van de nacht, ondanks nachtklok: “Wellicht wou bestuurder filmpje maken voor het internet”

  In Oostende is dinsdagnacht iets voor 2 uur een Volkswagen Golf onderschept nadat de politie het voertuig bezig zag op bewakingscamera’s. Volgens commissaris Kris Allary ging het om onaangepast, roekeloos rijgedrag. “Wellicht was het de bedoeling om een internetfilmpje te maken”, aldus de commissaris. De drie inzittenden respecteerden de nachtklok evenmin.
 1. Elke (30) is vijf maanden zwanger en houdt ontbijt-en lunchbar draaiende met takeaway: “Ik doe nog altijd zoveel mogelijk zelf”
  PREMIUM
  Oostende

  Elke (30) is vijf maanden zwanger en houdt ont­bijt-en lunchbar draaiende met takeaway: “Ik doe nog altijd zoveel mogelijk zelf”

  Heel wat horeca-uitbaters proberen tijdens de verplichte sluiting niet alleen creatief uit te pakken, veel zelfstandigen doen ook zoveel mogelijk zelf om de kosten te drukken. Ook Elke Albrecht (30) uit Bredene stond tijdens de lockdown om 2 uur ’s nachts op om ontbijtboxen klaar te maken voor haar bekende Food- & Coffeebar Albrecht in Oostende. Ondertussen is ze vijf maanden zwanger en moet ze meer rust nemen van de dokter. “Het is niet het beste moment om zwanger te zijn, maar ik kon onze droom niet blijven uitstellen”, vertelt de jonge onderneemster.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'