Heel wat aanwezigen voor een foto en een ontmoeting met een van de influencers.
Volledig scherm
Heel wat aanwezigen voor een foto en een ontmoeting met een van de influencers. © Maikel Marichael

150 kinderen zakken af naar ZEB for Stars voor een ontmoeting met hun TikTok-idool

OostendeAls waren ze popsterren, de jonge influencers die in kledingwinkel ZEB for Stars een standje hadden waar ze samen met fans een dansje voor de smartphone maakten. Een selfie en een handtekening mochten daarbij niet ontbreken. Ook al waren de sterren van TikTok maar tussen 13 en 15 jaar toch zakten heel wat jonge meisjes naar de kledingzaak af voor een ontmoeting met hun idolen Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Meral Wouters en Emma Van Dyck.

  1. ASSISEN. Sharon (22) had al nieuwe vriend toen ze het leven liet naast Davy Kesteman (32): “Er groeide iets moois tussen ons, maar we kregen geen kans”
    PREMIUM
    Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

    ASSISEN. Sharon (22) had al nieuwe vriend toen ze het leven liet naast Davy Kesteman (32): “Er groeide iets moois tussen ons, maar we kregen geen kans”

    Op het assisenproces rond de dood van Sharon Gruwez, getuigde dinsdagavond haar nieuwe vriend, waarmee ze al een drietal maanden heel close was. Zijn getuigenis ontkrachtte meteen de stelling van Davy Kesteman (32) dat hij nog altijd een relatie had met Sharon. “We hadden plannen om verder te gaan in onze relatie, maar nu zal dat nooit meer kunnen. Misschien is Kesteman wel ontploft toen hij onze berichtjes op haar gsm las.” Ook de vriendinnen van Sharon bevestigen dat de relatie tussen haar en Kesteman voorbij was. Of hoe de verdachte het wederom hard te verduren kreeg. Lees er alles over in ons dossier.