Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

100.000 schelpen verzamelen, dat is het doel van de tweede Grote Schelpenteldag

Op zaterdag 16 maart staat onze kust opnieuw in het teken van de schelp met de tweede editie van de Grote Schelpenteldag.

0 reacties

 1. Belgische supporters balen, terwijl Marokkaanse fans uit hun dak gaan. “Er was een vriendschappelijke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”
  Oostende

  Belgische supporters balen, terwijl Marokkaan­se fans uit hun dak gaan. “Er was een vriend­schap­pe­lij­ke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”

  De opkomst zat snor, de sfeer was aanvankelijk uitgelaten en de supporters hadden er zin in zondagmiddag in de ACEG Wellington Renbaan, maar het mocht niet zijn. De toeschouwers zagen met lede ogen aan hoe de Belgen niet tot scoren kwamen. Terwijl de hoop van de supporters naar het einde van de wedstrijd toe steeds meer begon te zakken, werden de aanwezige Marokkaanse supporters steeds luider. Dat leidde weliswaar niet tot problemen en de aanwezige politie moest niet tussenkomen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.