Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verzet van studentenkoepel tegen het schrappen van het recht op examenkopie

De Vereniging voor Vlaamse Studenten (VVS) kant zich tegen het feit dat Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) het recht voor studenten drastisch wil beperken om een kopie aan te vragen van het afgelegde schriftelijk examen. Dat meldt het Leuvense studentenblad Veto en wordt bevestigd door Dylan Couck die binnen de VVS verantwoordelijk is voor onderwijs.

4 reacties

 • Eugene Peeters

  4 jaar geleden
  Wat voor een clubken is dat nu weer , die VVS?
 • Chris de Velde

  4 jaar geleden
  Het ware beter om de meeste van de procedures die kunnen ingesteld worden tegen onderwijsinstellingen af te schaffen. Vroeger was je gebuisd en daarmee was de kous af. ben zelf ook slachtoffer geweest van 0,5 puntjes te kort op 2000 en daarom in september mogen terugkomen. Is dat rampzalig? NEEEEEEEEN, het is pas rampzalig als je het zelf dramatiseert (wat op dat ogenblik logisch is)!
 • vandekempen bart

  4 jaar geleden
  binnen de kortste keren circuleren alle examens van de laatste jaren via die kopies. en kan de leerkracht weer helemaal vanaf nul beginnen, opnieuw en opnieuw.
 • Jan Jets

  4 jaar geleden
  Fotoke van trekken, probleem opgelost.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.