Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

"Tegen half november quasi alle schooltoeslagen uitbetaald"

Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket verwacht tegen half november quasi alle schooltoeslagen te hebben uitbetaald. Dat zegt woordvoerster Leen Du Bois in een reactie op de berichtgeving van VTM Nieuws dat tienduizenden gezinnen al weken op hun schooltoeslag wachten.

3 reacties

 • raf peeters

  2 jaar geleden
  De toelagen moeten direct naar de scholen gaan en niet naar gezinnen waar de mee-sten het gebruiken voor luxe en dan kunnen ze de schoolrekeningen niet betalen ,kin-deren worden aan 't school wel voorgereden met een Mercedes,moet kunnen.
 • Jef Bardy

  2 jaar geleden
  Zal nog maar eens reageren want reactie geraakt niet door keuring precies... Heb ook een schoolgaande dochter waarvan de schoolrekeningen moeten betaald worden. Maar wij gaan (moeten) dan ook met 2 werken om alles betaald te krijgen en zonder een beroep te kunnen doen op allerhande kortingen, uitkeringen of andere voordelen... Vind het erg dat de werkenden dan ook nog alle sociale voordelen voor de niet (willen) werkenden moeten betalen. Werken in België = gestraft worden
 • Ludo Wouters

  2 jaar geleden
  Op het nieuws heb ik die mevrouw gezien die zat te klagen dat ze de schooltoeslag nog niet had gekregen en dat haar zoon dit geld had voorgeschoten. Wel zag ik dat ze een Apple laptop en ook een van de nieuwste smartphone had. Geld voor de school is is er meestal nooit, maar ze vinden altijd wel geld voor hun dure spullen.