Nieuwe topman van GO!, Koen Pelleriaux.
Volledig scherm
Nieuwe topman van GO!, Koen Pelleriaux. © BELGA

Nieuwe topman GO! wijst onderwijsakkoord af

Het Gemeenschapsonderwijs (GO!) zal onder Koen Pelleriaux de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst van het onderwijs, waarvan een ontwerpversie klaar is, niet goedkeuren. Dat laat de nieuwe topman vrijdag verstaan in de krant De Tijd.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Levensgrote mural van Sanda Dia, aandacht voor de (energie)crisis, maar ook... feest! Zo trapten universiteitssteden het academiejaar af

  Levensgro­te mural van Sanda Dia, aandacht voor de (energie)crisis, maar ook... feest! Zo trapten universi­teits­ste­den het academie­jaar af

  De grote vakantie is nu ook voorbij voor de studenten. Maandag trapten Leuven, Antwerpen, Gent en Brussel alvast hun academiejaar af. Elk met de eigen tradities, maar toch was er ook overkoepelend sentiment: de (energie)crisis treft namelijk iedereen, niet het minst studenten. En dan is er ook nog dat coronavirus dat zijn sporen nalaat... Toch kon de regen ook de feestvreugde niet drukken en was er eveneens tijd voor ingetogenheid.