Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Negen op de tien ouders tevreden over corona-aanpak scholen

Negen op de tien ouders zijn tevreden met de manier waarop scholen met de coronacrisis omgaan. Dat blijkt uit een bevraging van de ouderkoepels. Bijna de helft van de ouders in het secundair onderwijs vreest echter dat zijn of haar kind het voorbije jaar leerachterstand heeft opgelopen, schrijft De Zondag.

3 reacties

 • Yana Devrekere

  2 maanden geleden
  Moest men de ganse bevolking bevragen, dan komt men waarschijnlijk aan 95% Na de lockdown in maart, waar vele ouders al verlof mogen nemen hebben, met daarna 2weken herfstvakantie en nu 2 weken krokusvakantie. Sorry, maar de meeste mensen hebben maar 20dagen verlof hoor. En dan gaan ze op het eind van het jaar verschieten dat er heel veel kinderen leerachterstand hebben.
 • Wesley De Cock

  2 maanden geleden
  Enkel de ouders bevragen, die uiteraard een sluiting ten allen tijde willen vermijden. Stel dat je bij je kind moet zijn overdag. Als je de hele bevolking bevraagt, kom je dan nog aan 92%? Het ongemak om voor je kind te zorgen of de vele doden elke dag, eigen gemak primeert blijkbaar. Scholen moesten al héél lang dicht gegaan zijn. Hun impact kan je niet negeren. Vorige week weer 280 doden. Als de scholen een maand dicht (=afstandsonderwijs) waren, hadden we er misschien 250 van kunnen redden.
 • Wilfried Dylst

  2 maanden geleden
  Niet flow doen, men doet nu alsof het hun interesseert wat er in de scholen gebeurd ! Eerst jammeren ze dat de scholen niet dicht mogen want ze hebben geen opvang omdat ze geen verlof willen nemen en dan zouden ze ineens wel interesse hebben ! Niet hypocriet doen !
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten