Pegagoog Pedro De Bruyckere
Volledig scherm
PREMIUM
Pegagoog Pedro De Bruyckere © Illias Teirlinck

Is dat maandje school nog wel de moeite? Deze pedagoog geeft antwoord

Geen afstandsonderwijs meer vanaf 10 mei: voor het eerst sinds november mogen de leerlingen uit de tweede en derde graad secundair weer voltijds naar school. Maar is dat voor een maandje nog wel de moeite? Dit vindt pedagoog Pedro De Bruyckere ervan. “Eén op drie zegt schrik te hebben om te buizen”. 

6 reacties

 • Wilfried Dylst

  2 maanden geleden
  Ben Weyts wil gewoonweg zijn MACHT laten zien die hij denkt te hebben ! Zullen zien hoe hij gaat janken als in juni terug alles dicht moet door een piek van besmettingen !
 • Peter Compagnie

  2 maanden geleden
  Neem de statistieken tot en met 2019 er even bij en je zal zien dat ook daar 1 op 3 schrik had om te buizen. Wat is er dan anders nu?
 • Camylle Verbruggen

  2 maanden geleden
  Hoe durft men er aan te denken of het de moeite is?
 • Renaud Segaert

  2 maanden geleden
  heel goed!
 • Sven Stolk

  2 maanden geleden
  Neen, is het niet. Puur politiek spel. Jong en oud krijgt klappen maar jeugd brengt voort zeggen de cijfers. Gaat voort op oudere die sterven. Dan nu zeggen scholen laatste maand full open. Stimuleer je terug de bron van mega verspreiding..tijd minister onderwijs opstapt als bronverhoher in cijfers in scholen veel doden door gevallen zijn. Of je studeert af op 18 of op 19 je daardoor veel mensenlevens gespaard hebt door jouw inzet moet heel het land je eren je dat extra doet. Niet een minister.