BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Crevits heeft "begrip voor verzuchtingen" van muziekacademies

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) heeft "begrip voor de verzuchtingen" van de muziekacademies over de financiering van het deeltijds kunstonderwijs, maar benadrukt dat er wel degelijk extra middelen worden voorzien in het decreet. Ze reageert daarmee op de kritiek van Paul Voet, de voorzitter van de directeursvereniging van de Academies voor Muziek, Woord en Dans. 

7 reacties

 • Karel Van Geel

  3 jaar geleden
  Ik begrijp nog steeds niet waarom de West-Vlamingen op dit mens stemmen?
 • Peter Smets

  3 jaar geleden
  @ Francinne Declerque: "Muziek scholen beter afschaffen, je leert er enkel naspelen, creativiteit komt niet aan bod." Met uw reactie bewijst u enkel dat u van het muziekonderwijs niks, maar dan ook niks kent.
 • Geert Landsman

  3 jaar geleden
  Frans is belangrijk voor haar maar Engels niet. Ze maakt er een puinhoop van. Arme Belgische kinderen die nog altijd geen deftig Engels kennen.
 • ka Van der Linden

  3 jaar geleden
  Net voor de komende verkiezingen dit lanceren....tactisch goed gespeeld. Nu arco nog sé en alles is goed.
 • Francinne Declerque

  3 jaar geleden
  Die sukkel Paul voet van de muziekscholen heeft zich belachelijk gemaakt en zijn zaak slecht voorbereid, de tekenacademies waren professioneler en hebben wel overlegd met he kabinet in plaats van warm en koud te staan blazen. Muziek scholen beter afschaffen, je leert er enkel naspelen, creativiteit komt niet aan bod.
 1. Basisschool GEBO na twee maanden mondmaskers in de les nog steeds virusvrij: “‘Waar ben je mee bezig?’, vroegen collega-directeurs me”
  PREMIUM
  15

  Basis­school GEBO na twee maanden mondmas­kers in de les nog steeds virusvrij: “‘Waar ben je mee bezig?’, vroegen collega-directeurs me”

  Voor vele duizenden scholieren uit het vijfde en zesde leerjaar wordt het vanaf maandag wellicht wennen, maar in basisschool GEBO in Bonheiden is het mondmasker ondertussen routine. Leerlingen en leerkrachten dragen het sinds twee maanden. Met succes: er testte in de ‘voorbeeldschool’ nog niet een leerling of leerkracht positief. Hoe pakt de virusvrije school het aan?
 1. Amerikaanse senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videovergadering
  Play

  Amerikaan­se senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videoverga­de­ring

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is