Ben Weyts.
Volledig scherm
Ben Weyts. © Photo News

Ben Weyts lanceert lespakket over dierenwelzijn: “Kinderen bewust maken van behoeften van dieren”

Vlaams minister van Onderwijs en Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) heeft vandaag het lespakket ‘Oog in oog’, dat draait rond dierenwelzijn, voorgesteld in een basisschool in Heverlee. Het doel van het pakket is om “kinderen bewust te maken van de behoeften van dieren en van de verantwoordelijkheden van de mens als diereneigenaar en consument.” Het lesmateriaal is beschikbaar voor zowel het kleuter-, als het lager en het secundair onderwijs.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”