Mogi Bayat.
Volledig scherm
Mogi Bayat. © Photo News

Advocaat Bayat: “Advocaat Camus zegt iets anders dan in afgeluisterde gesprekken staat”

Operatie Propere HandenVolgens de advocaat van Mogi Bayat zullen de telefoontaps aantonen dat de advocaat van Fabien Camus niét de waarheid spreekt. Die vertelde woensdag na de aanhouding van Camus dat alles draait om de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar FC Nantes.

4 reacties

 • Rudi Bollaerts

  3 jaar geleden
  Ene grote pot stinkend mest is alles wat met het huidig voetbal te maken heeft ,het volkse "sport" heeft allang moeten plaats maken voor rijke buitenlandse investeerders waarbij het enkel draait om geld en de supporters zijn gewoon vee dat mee holt.
 • Dirk Delaere

  3 jaar geleden
  Dat wat een advokaat verteld, hoeft niet de waarheid te zijn! Dit geld voor beide partijen
 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Van een advocaat moet je mogen verwachten dat hij op zijn minst de twee landstalen kent en bij uitbreiding duits.De meeste laag geschoolden kennen op zijn minst frans.
 • Herman Valaert

  3 jaar geleden
  Alle eerste klasse ploegen hebben wel al eens iets verkeerd gedaan zeker..neem dan de sukkelaars zoals Lokeren/Waasland-Beveren/Mechelen enz..maar op de korrel, en Laat Anderlecht /Brugge/Standaard/Gent / Genk maar gerust. Wat een maffia praktijken in dat voetbal zeg - Enfin de koers is al nie veel beter . - SPORT noemt men dat.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.