Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zorgt Wout voor eerste goud? Sportstatistiekenbureau voorspelt tien medailles voor Team Belgium in Tokio

Olympische SpelenTien medailles, dat is volgens het sportstatistiekenbureau Gracenote de olympische buit waar Team Belgium op de Olympische Spelen in Tokio van kan uitgaan. Vier van die tien zouden wel eens van goud kunnen zijn: zet renner Wout van Aert zaterdag tijdens de wegrit de toon?

12 reacties

 • Frederick Timmerman

  1 week geleden
  't Zal weer net niet zijn... Wat stelt ons sportief landje voor: veel blabla, weinig ...
 • ROGER DEPREZ

  1 week geleden
  Waarom zouden wij niet enthousiast mogen doet over onze atleten en het beste en het hoogste mogen verwachten dat is heel normaal en dat is in andere landen niet anders en waarschijnlijk hebben ze daar minder van die zeveraars als hier. Succes aan al onze atleten in Tokio en met zo veel mogelijk medaille naar huis
 • bernard vermeulen

  2 weken geleden
  Deel nemen is belangrijker dan winnen, maar toch hoop doet leven, en het vel van de beer je weet wel, laat ons duimen
 • Johan Verhoeven

  2 weken geleden
  Heeft dhr.Johan Hendrickx bijvoorbeeld al eens gehoord van judoka Matthias Casse? Europees kampioen in 2019, nummer één van de wereld in zijn gewichtsklasse sinds 2020 en vorige maand nog wereldkampioen geworden. Me dunkt ook een medaillekandidaat op de Olympische Spelen.
 • Sam Bedfort

  2 weken geleden
  De pers moet met de voeten op de grond komen. Zijn ze het fiasco op het EK vergeten? Remco ging ook goud behalen. Ze gaan gouden medailles te weinig hebben voor de Belgen.

Olympische Spelen