Sunisa Lee versus Nina Derwael op de brug met ongelijke leggers.
Volledig scherm
PREMIUM
Sunisa Lee versus Nina Derwael op de brug met ongelijke leggers. © PN

Zondag wacht brug-thriller om goud na recordscores Sunisa Lee en Nina Derwael: “Mijn uitvoering ligt hoger”

Olympische SpelenDe Belgische turnsters oogden wat sip na hun achtste plek in de teamfinale, toch vergeleken met de extase als vijfde in de kwalificaties. Nina Derwael keek met grote ogen naar de Amerikaanse Sunisa Lee. Beiden lukten dezelfde recordscore op de brug. Zondag volgt een thriller om goud.

 1. Belgische goalballers naar kwartfinale ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”
  PARALYMPISCHE SPELEN

  Belgische goalbal­lers naar kwartfina­le ondanks nederlaag tegen Oekraïne: “Details zijn bepalend”

  De Belgische goalballers zijn ondanks de 4-2 nederlaag van zondag tegen Oekraïne in hun laatste groepsduel van het paralympisch toernooi zeker van een stek in de kwartfinales. Die staan dinsdag op de agenda. Vier van de vijf ploegen in de poule plaatsen zich voor de laatste acht. De Belgian Bulls kunnen na de groepsmatchen van maandag (China-Duitsland en Turkije-Oekraïne) niet meer naar de laatste plaats zakken.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.