Wout Van Aert KO na zijn krachttoer in Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout Van Aert KO na zijn krachttoer in Tokio. © VTM

Zo beleefde vrouw Sarah de olympische topprestatie van Wout van Aert: “Is alles wel oké, stuurde ik naar de soigneur. Zo op het asfalt liggen: dat ben ik van Wout niet gewoon”

Olympische Spelen“Pas een dag later dringt het echt door. Zilver. Op de Olympische Spelen. Dat is wauw." Sarah De Bie had er afgelopen weekend vierentwintig uur voor nodig om de heroïsche prestatie van haar man te laten doordringen. “Vrijdag terug samen, dat gaat na zes weken ongelooflijk veel deugd doen.”

3 reacties

 • flips erik

  1 jaar geleden
  Veel echtgenotes van atleten verdienen ook een gouden medaille
 • Willy Scholaart

  1 jaar geleden
  Ik hoop voor u dat hij toch nog een beetje energie overgeeft, geniet nu maar van een prachtige vakantie samen met kleine George, u bent een prachtig koppel en uw man is een voorbeeld voor velen, geen woorden maar daden zo zijn er niet veel meer.
 • Vera Verdonck

  1 jaar geleden
  Sarah laat Wout eerst uitbollen he .!!!
 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”
 2. Wout van Aert pakt net als op WK zilver, maar: “In Imola was ik daar niet zo blij mee. Dit is iets unieks”
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  Wout van Aert pakt net als op WK zilver, maar: “In Imola was ik daar niet zo blij mee. Dit is iets unieks”

  Na ‘Gouden Greg’, nu ‘Zilveren Wout’. En dat is absoluut niet schamper bedoeld. Want wát een koers reed Wout van Aert (26) op de Olympische Spelen, op het uitverkoren terrein van… de groterondewinnaars Carapaz en Pogacar. Met deze benen kán het niet anders of ‘Gouden Wout’ is voor woensdag, in de olympische tijdrit. “Dan krijg ik een nieuwe grote kans. Gelukkig.”