Zelfverzekerde Red Lions toch op hun hoede voor haalbare kaart Spanje: “Bij uitschakeling is het ons slechtste toernooi ooit”

OLYMPISCHE SPELEN‘Money time’ voor de Red Lions morgen. Dan speelt onze nationale hockeyploeg de kwartfinale op de Olympische Spelen tegen Spanje. Loïck Luypaert en bondscoach Shane McLeod zijn op hun hoede, maar barsten vooral van het vertrouwen. 

1 reactie

 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Duimen geblazen, ze verdienen goud !
 1. Sneeuwprinses én model: ‘s lands jongste olympische winterkampioene Eileen Gu palmt Chinese harten in met drie medailles
  Play
  PREMIUM
  Winterspelen
  2

  Sneeuwprin­ses én model: ‘s lands jongste olympische winterkam­pi­oe­ne Eileen Gu palmt Chinese harten in met drie medailles

  De postergirl van de Winterspelen heeft de beloften ingelost: freestyleskiester Eileen Gu, 18 nog maar, schonk China goud op het onderdeel Big Air. Ze deed er nog zilver bij op de slopestyle en goud in de halfpipe. Meteen was ze ‘s lands jongste olympische winterkampioene ooit. Op social media in China ging ze meteen viraal: 90.000 posts over haar zege in minder dan dertig minuten tijd. En zeggen dat Gu is geboren en getogen in het zonnige Californië.