Zelfverzekerde Red Lions toch op hun hoede voor haalbare kaart Spanje: “Bij uitschakeling is het ons slechtste toernooi ooit”

OLYMPISCHE SPELEN‘Money time’ voor de Red Lions morgen. Dan speelt onze nationale hockeyploeg de kwartfinale op de Olympische Spelen tegen Spanje. Loïck Luypaert en bondscoach Shane McLeod zijn op hun hoede, maar barsten vooral van het vertrouwen. 

1 reactie

 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Duimen geblazen, ze verdienen goud !
 1. Australisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantaine van 28(!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegenwoordigen”
  Olympische Spelen
  8

  Austra­lisch Olympisch Comité hekelt ‘wrede’ quarantai­ne van 28 (!) dagen voor atleten: “Ze worden gestraft om hun land te vertegen­woor­di­gen”

  Het Australisch Olympisch Comité (AOC) verzet zich tegen de strenge quarantaineregels van de staat Zuid-Australië. 16 atleten die naar die staat terugkeren, zullen in totaal maar liefst 28 dagen in quarantaine moeten doorbrengen. ‘Een buitenproportionele maatregel’ die volgens het AOC niets met veiligheid of wetenschap te maken heeft. “Andere landen vieren hun atleten bij terugkomst, wij geven ze een wrede behandeling”, luidt het in een statement.