AP
Volledig scherm
© AP

Zeker van groepswinst: Red Lions spelen Canada op een hoopje en winnen 9-1

Olympische SpelenDe Red Lions blijven door het hockeytoernooi wervelen op de Olympische Spelen.  De hockeymannen zetten in hun vierde groepswedstrijd Canada bijzonder vlot opzij met 9-1. De Lions zijn al zeker van een plaats in de kwartfinales. 

2 reacties

 • Tim De Meyer

  2 maanden geleden
  Paulus De Mos red lions is de hockeyploeg en de 3x3 basket zijn de belgian lions
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Huh , de 3x3 basketballers waren toch al de Lions ? Als men die onzin met die Engelse dierennamen dan echt zo nodig door wil zetten wees dan in ieder geval nog een beetje origineel Flames , lions , sharks ,cats , het zou wat win eerst eens een plak ,dan verzinnen wij daar wel een een mooi koosnaampje bij Tot die tijd zijn ze gewoon het Belgisch heren hockey team voor mij
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”