AP
Volledig scherm
© AP

Zeker van groepswinst: Red Lions spelen Canada op een hoopje en winnen 9-1

Olympische SpelenDe Red Lions blijven door het hockeytoernooi wervelen op de Olympische Spelen.  De hockeymannen zetten in hun vierde groepswedstrijd Canada bijzonder vlot opzij met 9-1. De Lions zijn al zeker van een plaats in de kwartfinales. 

2 reacties

 • Tim De Meyer

  1 jaar geleden
  Paulus De Mos red lions is de hockeyploeg en de 3x3 basket zijn de belgian lions
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Huh , de 3x3 basketballers waren toch al de Lions ? Als men die onzin met die Engelse dierennamen dan echt zo nodig door wil zetten wees dan in ieder geval nog een beetje origineel Flames , lions , sharks ,cats , het zou wat win eerst eens een plak ,dan verzinnen wij daar wel een een mooi koosnaampje bij Tot die tijd zijn ze gewoon het Belgisch heren hockey team voor mij
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”