Wout van Aert en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Wout van Aert en Remco Evenepoel. © BELGA

Wout van Aert trekt er daags na zilveren medaille alweer op uit met Remco Evenepoel voor hersteltraining

Olympische SpelenWout van Aert heeft niet al te veel tijd genomen om na te genieten van zijn zilveren medaille. Woensdag staat immers de olympische tijdrit weer op het programma. De Belgisch kampioen ging vandaag dan ook maar eens de beentjes los rijden met Remco Evenepoel. 

17 reacties

 • LAURENT DEVRIENDT

  1 jaar geleden
  Dikke proficiat aan Wout Prachtige renner en groot als mens Als er negative commentaar is lees deze niet want deze komt van mensen die nog nooit een druppel gezweet hebben van te sporten Wat een loopbaan bent u aan het uit bouwen superman als wielrenner
 • IGNACE DE WULF

  1 jaar geleden
  Carapaz, verdiende winnaar en dit zonder ploegmaats.
 • Leo Stulens

  1 jaar geleden
  @ Bart Rotty, Remco valt aan in de hoop om met een groepje voorop te geraken. Houden ze stand kan hij door weer aan te vallen het misschien afmaken. Ondertussen moeten andere landen achter hen aan rijden en kan Wout zich sparen om het in de spurt af te maken. Nu heeft Wout zelf veel op kop moeten rijden en kwam hij iets te kort. Dat is taktiek, soms lukt, soms niet.
 • Nicole Borremans

  1 jaar geleden
  Sorry,J-P Dermaut,maar ik denk wèl dat WVA voluit voor goud gegaan is maar als je constant moet oppboxen tegen mederenners wiens hoogste doel het is jou te laten verliezen dan krijgt diegene die veel minder geviseerd wordt en ook goede benen heeft vrij spel en in dit geval is dat Carapaz waarmee ik zeker niets wil afdoen van diens verdiende zege.Wout gaat er ALTIJD voluit voor en dat kan je van sommige anderen zéker niet zeggen!Zilver met een gouden randje!!Trouwens hou hem woensdag in't oog!
 • Bart Rotty

  1 jaar geleden
  Van Aert is de meest complete all round renner ter wereld. Crossen, klimmen, tijdrijden én sprinten. Heeft het wielerpeloton er ooit al zo eentje gehad ? En gisteren ontbrak het hem aan een goede helper in de laatste 45 km. De bondscoach heeft duidelijk verkeerde keuzes gemaakt. En waarom valt Evenepoel aan voor die zware klim ??
 1. PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”
  PREMIUM
  5

  PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”

  Twaalf jaar lang was hij de machtigste Belg van de wereld: Jacques Rogge. De zeiler en dokter die van 2001 tot 2013 voorzitter was van het Internationaal Olympisch Comité, is op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een leider uit vervlogen tijden, een slimme diplomaat die in de media liefst aan de oppervlakte bleef, en zijn reputatie vooral achter de schermen opbouwde. Mr. Clean werd hij soms genoemd, ook omdat hij de strijd tegen doping aanging. De vlaggen van het IOC zullen overal te wereld vijf dagen halfstok hangen.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.