Wout van Aert en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Wout van Aert en Remco Evenepoel. © BELGA

Wout van Aert trekt er daags na zilveren medaille alweer op uit met Remco Evenepoel voor hersteltraining

Olympische SpelenWout van Aert heeft niet al te veel tijd genomen om na te genieten van zijn zilveren medaille. Woensdag staat immers de olympische tijdrit weer op het programma. De Belgisch kampioen ging vandaag dan ook maar eens de beentjes los rijden met Remco Evenepoel. 

17 reacties

 • LAURENT DEVRIENDT

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat aan Wout Prachtige renner en groot als mens Als er negative commentaar is lees deze niet want deze komt van mensen die nog nooit een druppel gezweet hebben van te sporten Wat een loopbaan bent u aan het uit bouwen superman als wielrenner
 • IGNACE DE WULF

  2 maanden geleden
  Carapaz, verdiende winnaar en dit zonder ploegmaats.
 • Leo Stulens

  2 maanden geleden
  @ Bart Rotty, Remco valt aan in de hoop om met een groepje voorop te geraken. Houden ze stand kan hij door weer aan te vallen het misschien afmaken. Ondertussen moeten andere landen achter hen aan rijden en kan Wout zich sparen om het in de spurt af te maken. Nu heeft Wout zelf veel op kop moeten rijden en kwam hij iets te kort. Dat is taktiek, soms lukt, soms niet.
 • Nicole Borremans

  2 maanden geleden
  Sorry,J-P Dermaut,maar ik denk wèl dat WVA voluit voor goud gegaan is maar als je constant moet oppboxen tegen mederenners wiens hoogste doel het is jou te laten verliezen dan krijgt diegene die veel minder geviseerd wordt en ook goede benen heeft vrij spel en in dit geval is dat Carapaz waarmee ik zeker niets wil afdoen van diens verdiende zege.Wout gaat er ALTIJD voluit voor en dat kan je van sommige anderen zéker niet zeggen!Zilver met een gouden randje!!Trouwens hou hem woensdag in't oog!
 • BART ROTTY

  2 maanden geleden
  Van Aert is de meest complete all round renner ter wereld. Crossen, klimmen, tijdrijden én sprinten. Heeft het wielerpeloton er ooit al zo eentje gehad ? En gisteren ontbrak het hem aan een goede helper in de laatste 45 km. De bondscoach heeft duidelijk verkeerde keuzes gemaakt. En waarom valt Evenepoel aan voor die zware klim ??