Wout van Aert toont z'n zilveren medaille.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert toont z'n zilveren medaille. © Photo News

Wout van Aert pakt net als op WK zilver, maar: “In Imola was ik daar niet zo blij mee. Dit is iets unieks”

Olympische SpelenNa ‘Gouden Greg’, nu ‘Zilveren Wout’. En dat is absoluut niet schamper bedoeld. Want wát een koers reed Wout van Aert (26) op de Olympische Spelen, op het uitverkoren terrein van… de groterondewinnaars Carapaz en Pogacar. Met deze benen kán het niet anders of ‘Gouden Wout’ is voor woensdag, in de olympische tijdrit. “Dan krijg ik een nieuwe grote kans. Gelukkig.”

65 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 jaar geleden
  Carapaz had met Pogacar ploegmaat McNulty de gedroomde helper mee, alleen was het hem nooit gelukt.
 • christine PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  In de "zondag" van 25/7/2021 staat Wout Van Aert afgebeeld met de zilveren medaille Daar staat tot mijn verwondering op Tokio 2020..... Hoe kan dat !!
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  De renners waarvan men dacht dat ze er niets konden gaan doen Greg en Tiesj hebben Wout het meeste bij gestaan en proficiat er voor mannen, maar waren de Levefere boy om Wout in de finale te helpen WANT dat was de bedoeling de zogezegde betere klimmers op het einde, NERGENS. Iedereen moogt winnen behalve Wout en allemaal in zijn wiel zuigen, in kluis de zogezegde heel grote Pogacar, zonder een goede ploeg rond hem een heel pak minder zo te zien. Proficiat alleskunner Wout.
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Wout heeft nog maar eens laten zien wie de beste is in België, Evenepoel moet nog veel leren de stunts die hij met succes uithaalde gij junioren en beloften moet hij bij de profs niet proberen. Vansevenant heeft bewezen dat hij een talent is die komt er wel.
 • Henny Wensveen

  1 jaar geleden
  Wout wint zilver en zorgt ervoor dat die plakker Carapaz goud ophaalt. Brengt Wout dat groepje niet terug bij de drie vluchters dan was de koers gelopen. Alweer genoten van een knalprestatie van Wout. Verheug me nu al op de tijdrit van woensdag. I say go Wout go!!!