Wout van Aert ontgoocheld: “Mentaal zat ik niet fris meer. Ik kan eigenlijk niet snel genoeg thuis zijn”

Olympische SpelenGeen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.” 

127 reacties

 • François Driesen

  1 jaar geleden
  Wout zeer goed gewerkt daar in Japan .Grote Meneer daar in Japan .Wij de Belgen zijn Fier op jou . Weer een kempenaar die zich laat gelden tussen die andere helden.
 • marc alaerts

  1 jaar geleden
  Wat een mooie verdiende commentaren hier op HLN . Ongekend . Zo goed als geen negativisme. Doe zo voort. En de prestaties van al onze Belgen in het vermoeide uitgestelde olympisch spelen . Uitmuntend ! En een genot om naar die diversiteit van sporten te kijken .
 • Wilfried David

  1 jaar geleden
  Wout u bent geen machine het idd al goed geweest vergeet u rust niet
 • Eric Couwels

  1 jaar geleden
  Prachtprestatie van Wout en Remco in de tijdrit. Wout heeft op de beide disciplines, dus de de wegrit en de tijdrit het best gepresteerd van heel het peloton. Met iets meer hulp in het laatste gedeelte van de wegrit, zat er goud in op de wegrit en een medaille in de tijdrit. Roglic was niet te kloppen. Demoulin en Dennis zeker wel. Remco komt terug uit een zware hinderlijke, langdurige kwetsuur.
 • Reinhart Vandeneede

  1 jaar geleden
  Veel lof en respect voor deze atleet en méns !
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 3. PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”
  PREMIUM
  5

  PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”

  Twaalf jaar lang was hij de machtigste Belg van de wereld: Jacques Rogge. De zeiler en dokter die van 2001 tot 2013 voorzitter was van het Internationaal Olympisch Comité, is op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een leider uit vervlogen tijden, een slimme diplomaat die in de media liefst aan de oppervlakte bleef, en zijn reputatie vooral achter de schermen opbouwde. Mr. Clean werd hij soms genoemd, ook omdat hij de strijd tegen doping aanging. De vlaggen van het IOC zullen overal te wereld vijf dagen halfstok hangen.
 4. Ex-voorzitter Braziliaans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016
  Olympische Spelen
  1

  Ex-voorzitter Brazili­aans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016

  Een rechtbank in Rio de Janeiro heeft Carlos Arthur Nuzman veroordeeld tot bijna 31 jaar gevangenisstraf. De 79-jarige Braziliaan, die decennialang een prominent figuur was in de Braziliaanse sport, zou stemmen hebben gekocht om de Olympische Spelen van 2016 naar Rio de Janeiro te halen. Nuzman was destijds voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comité en werd ook voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen.