VIDEO. De historische gouden oefening van Nina Derwael: “De moeilijkheidsgraad ligt zó hoog”

6 reacties

 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Proficiat Nina. Grote klasse. En misschien kan onze andere grote dame Nafi ons een tweede gouden plak bezorgen.
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Proficiat meid. Heel verdiend. De trots van België
 • Guy Van Brussel

  2 maanden geleden
  Als je de onbalans on ongeregeldheid van Lee ziet, dan is het duidelijk waarom onze atlete het goud heeft gehaald ! Nogmaals een dikke proficiat Nina !
 • Brik Schotte

  2 maanden geleden
  Ja moet het maar doen, proficiat.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ze verdient het , maar toch niet vergeten: die andere meisjes hebben ook allemaal heel hard gewerkt de voorbije maanden/jaren
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  148

  Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”

  Van gouden Nina over de Red Lions tot topachtzwemster Fanny Lecluyse: dat zij hun olympische premies in België belast zouden zien, zorgt voor ophef. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) sust door te werken aan een uniforme wet die vrijstelling kan bieden. De timing voor de Tokio-atleten lijkt wél krap. “Anders zullen het meubeltjes van Ikea worden.”