Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”

Olympische SpelenHij had de kritiek verwacht, Patrick Evenepoel. “Nu zal de vraag rijzen of Evenepoel zijn plaats op deze Olympische Spelen wel verdiend heeft”, reageerde hij bij VTM Nieuws na de tijdrit. Onder andere op Twitter viel al snel menig kritische noot, waarop de vader van Remco reageerde met twee foto’s die duidelijk maken welke weg Evenepoel al afgelegd heeft na zijn val in de Ronde van Lombardije.

174 reacties

 • Hugo Van Geel

  2 maanden geleden
  U heeft gelijk. Maar zwijg dan op voorhand dat je voor goud gaat.
 • noel ryde

  2 maanden geleden
  Remco zal wel antwoorden met de pedalen!!
 • wim de smet

  2 maanden geleden
  Allemaal dat gezever over hoe het zou geweest zijn zonder zijn val moet eens stoppen. De bobos zoals lefevre van tournhout en zijn achterban hebben hem hem op ne pied de stal gezet als onze wielerhoop. Van aert was zeker zo zwaar gekwetst na de val in de tour en is met topprestaties veruit onze beste wielrenner maar die jongen is te bescheiden en dat zou remco ook beter zijn. Ge kunt niet alles blijven wegsteken achter zijn val. Ze hadden hem dan beter niet laten starten in zoeen topcompetities.
 • Jenny Lorrentop

  2 maanden geleden
  Voor mij heeft hij dat zeer goed gedaan ,van waar hij komt ,vind ik het super goed binnen 3jaar nog eens spreken als god het belief hé twee woorden spreken ?
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Toch logisch dat België nauwelijks medailles haalt. Als je negende bent heb je volgens de Belgische supporters al een topprestatie neergezet, want dan doe je even goed of zelfs beter dan de Belgen uit het verleden. Tweede beste Belg ooit, maar toch naast een medaille grijpen. Bij de Nederlanders halen ze zelfs met een kapotte knie goud.