Tweede kindje op komst voor Pieter Timmers

Meer sport“Dat krijg je dan, als je ineens het hele jaar thuis was.” Met dat berichtje kondigde zwemmer en vice-olympisch kampioen Pieter Timmers daarnet de komst van een tweede kindje aan. In juni 2017 kreeg hij samen met zijn vrouw Elle De Leeuw een dochter, Jutta.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Britse olympiërs gebruikt als proefkonijnen voor ‘wondermiddel’ van US Special Forces tijdens London 2012, sportinstantie ontkent
  Olympische Spelen

  Britse olympiërs gebruikt als proefkonij­nen voor ‘wondermid­del’ van US Special Forces tijdens London 2012, sportin­stan­tie ontkent

  Uit onderzoek is acht jaar na datum gebleken dat Britse atleten op de Olympische Spelen te Londen in 2012 door UK Sport als proefkonijnen werden ingezet. Men testte toen een experimenteel energiedrankje dat oorspronkelijk was ontworpen voor de US Special Forces. Het zorgde volgens Daily Mail voor heel wat neveneffecten bij enkele sporters. UK Sport zelf ontkent in alle talen.
 1. Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"
  Play
  Champions League

  Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"

 2. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"