Thibaut Vervoort schreeuwt het uit: de 3x3-basketploeg stunt door Nederland na verlengingen te verslaan.
Volledig scherm
Thibaut Vervoort schreeuwt het uit: de 3x3-basketploeg stunt door Nederland na verlengingen te verslaan. © BELGA

Sporza laat spannende verlenging van Belgian Lions niet live zien, kijkers reageren misnoegd: “Belgen krijgen toch altijd voorrang?”

En of het spannend was: 16-16 stond het in de basketmatch tussen de Belgian Lions en Nederland op de Olympische Spelen. Tijd voor een zenuwslopende verlenging dus, maar net dan besliste Sporza om de live uitzending te onderbreken en over te schakelen op turnen.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.