Simone Biles.
Volledig scherm
Simone Biles. © AP

Simone Biles deelt post die uitlegt waarom we forfait moeten steunen: “Al meer trauma’s doorstaan ​​dan meesten ooit zullen meemaken”

Olympische SpelenZelf gaat ze niet te diep in op haar mentale struggles. Dus deelde turnvedette Simone Biles (24) een lang bericht van voormalig gymnaste en coach Andrea Orris, die aantoont dat de Amerikaanse op jonge leeftijd al tal van watertjes doorzwom. “Ze verdient het niet om veroordeeld te worden. Omdat ze, één, een mens is, en twee, alles voor deze sport heeft gedaan.”

16 reacties

 • monique bolen

  3 maanden geleden
  Respeckt voor wat ze al op zeer jonge leeftijd gepresteerd heeft maar ik denk dat het stillaan op is wat geen schande is na alles wat ze heeft gepresteerd.
 • karl van dyck

  3 maanden geleden
  Gelijk heeft ze, voor wat deze dame heeft meegemaakt alleen maar Chapeau en respect. Dat er weer mensen en journalisten zijn,of de dag van vandaag ,, De Analisten ,, die steeds bestaan uit mensen die ook een sport beoefend hebben, maar nooit echt top waren op wereldniveau, en die gaan dan nu zeggen hoe het moet of wat er scheelt en hoe aan te pakken. Hadden deze ,, Analisten ,, beter hun best gedaan of mss waren ze niet goed genoeg voor de top, hadden ze nu niet moeten bijklussen als analist.
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Beste Ludovic De Beuckeleer , buiten team player is nog een leven ik heb er respect voor ik heb geen gelukkige vrouw gezien : zij moet nu gesteund worden en ik weet waarover ik praat
 • Hubert Wouters

  3 maanden geleden
  Enorm veel respect voor haar.
 • Ludovic De Beuckeleer

  3 maanden geleden
  als je 24 bent ben je geen meisje meer maar een vrouw. ze is een top atlete maar geen team player .