Tom Daley en Matty Lee.
Volledig scherm
Tom Daley en Matty Lee. © Photo News

Schoonspringer Tom Daley duikt naar goud en inspireert na moeilijke jeugd: “Ik ben een homoseksuele man en een olympisch kampioen”

Olympische spelenBekend schoonspringer Tom Daley behaalde vandaag samen met zijn partner Matty Lee goud in het synchroonduiken vanaf het tienmeterplatform. Na de Chinese topfavorieten Chen Aisen en Cao Yuan te verslaan, maakte de Britse mediafiguur nog een sterk statement in verband met zijn geaardheid.

0 reacties

  1. Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaanse invloed in Europa en Azië

    Poetin looft 'ongekend goede banden' met China, Moskou en Peking kanten zich samen tegen Amerikaan­se invloed in Europa en Azië

    De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Peking, waar hij de Chinese leider Xi Jinping heeft ontmoet en de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen zal bijwonen. Dat heeft het Russische persagentschap TASS gemeld. Poetin sprak bij deze topontmoeting over “de ongekend nauwe betrekkingen” tussen beide landen. Hij zei dat de banden van Rusland met China “zich voortvarend ontwikkelen op de weg naar vriendschap en een strategisch partnerschap”.