Djokovic.
Volledig scherm
Djokovic. © AP

‘s Werelds nummer één Djokovic twijfelt of hij zonder fans aan Olympische Spelen zal deelnemen

Olympische SpelenNovak Djokovic, de nummer een van de wereld in het mannentennis, heeft verklaard dat hij zijn deelname aan de Olympische Spelen in Tokio (23 juli - 8 augustus) in heroverweging zal nemen als er geen publiek toegelaten wordt wegens van het coronavirus.

0 reacties

 1. Tranen van geluk bij Nederlandse BMX’er Kimmann, die met barst in knie naar goud vliegt: “Ik snap er geen fluit van”
  Olympische spelen
  7

  Tranen van geluk bij Nederland­se BMX’er Kimmann, die met barst in knie naar goud vliegt: “Ik snap er geen fluit van”

  Niek Kimmann heeft op de Olympische Spelen in Tokio de gouden medaille gegrepen. De 25-jarige Nederlandse BMX’er was in de finale op het Ariake Urban Sports Park veruit de sterkste. Een straffe stoot, want hij reed rond met een barst in de knie na een botsing met een official. De Brit Kye Whyte pakte zilver, de Colombiaan Carlos Alberto Ramirez Yepes het brons.
 2. “Als ik verlies, dan voelt dat als het einde van de wereld aan”: Nikiforov zwaar ontgoocheld na vroege uitschakeling in Tokio
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  4

  “Als ik verlies, dan voelt dat als het einde van de wereld aan”: Nikiforov zwaar ontgoo­cheld na vroege uitschake­ling in Tokio

  Zeventien seconden. Langer duurde z’n kwartfinale in de categorie tot 100 kilo niet. En zo draaiden de Spelen in Tokio voor judoka Toma Nikiforov, Europees kampioen in zijn gewichtsklasse, op een even grote deceptie uit als die van Rio vijf jaar terug. “Het enige wat ik nu wens, is dat ik gezond blijf tot Parijs 2024.”

Olympische Spelen