Jarno De Smedt en Jean-Michel Saive.
Volledig scherm
PREMIUM
Jarno De Smedt en Jean-Michel Saive. © Belga en Instagram Team Belgium

REPORTAGE. Boogschutter Jarno De Smedt trapt zonder fans maar met krekels Spelen voor België af en doet noodoproep: “Kan iemand mij kostuum voor openingsceremonie lenen?”

Olympische SpelenHet startschot voor de Belgen op de Olympische Spelen kwam - letterlijk en figuurlijk - van Jarno De Smedt met de kwalificatieronde in het boogschieten. Verslag van zijn aftrap in Yumenoshima Park, met toeschouwer Jean-Michel Saive die zowaar een héél oude bekende tegen het lijf loopt: “Wij deelden nog samen hetzelfde appartement in de Spelen van Seoul 1988.” En met De Smedt die een noodoproep lanceert. 

0 reacties

  1. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
    Olympische Spelen
    304

    Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

    “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”