Remco Evenepoel gunt zichzelf de nodige tijd om opnieuw de oude te worden: “Dit is een transitiejaar”

Olympische SpelenEen topfavorietenstatus voor goud op de Olympische Spelen? Neen, die meet Evenepoel zichzelf niet aan zaterdag in de wegrit. Tenminste: dat ‘top’ mag er even af. “Conditioneel heb ik stappen gezet. Maar in dit ‘Jaar 1 na De Val’ wacht ik op een definitieve ‘go’ van mijn lichaam.”

  1. Simone Biles en Sunisa Lee giechelen om vraag over Derwael van onze man ter plaatse: “Dan zal je toch gewoon naar de show moeten komen kijken”
    Olympische Spelen
    1

    Simone Biles en Sunisa Lee giechelen om vraag over Derwael van onze man ter plaatse: “Dan zal je toch gewoon naar de show moeten komen kijken”

    De olympische brugfinale belooft vuurwerk, met twee toppers Sunisa Lee en Nina Derwael die elkaar waard zijn voor het goud. Op het persmoment van Team USA na de teamfinale waarin Amerika als tweede achter Rusland eindigde, wilden we Lee even vragen hoe ze die rivaliteit zondag inschat. “Nina is op de brug zeker een van de voornaamste concurrenten”, aldus Lee. “Maar ik denk niet dat er veel rivaliteit mee gemoeid is. Op het einde van de dag hangt het ervan af wie die dag het beste op de brug turnt.”

Olympische Spelen