Remco Evenepoel betaalt vroege aanval cash, maar neemt goed gevoel mee naar tijdrit: “Probeer met Wout op podium te staan”

Olympische SpelenDat het alles of niets zou worden, had hij vooraf duidelijk aangegeven. Het werd niets voor Remco Evenepoel (21) in de wegrit op de Olympische Spelen. Maar in het geleidelijke heropbouwproces na zijn zware val waarin hij zich nog steeds bevindt, tankte hij wel moed en zelfvertrouwen. “Op deze benen hoop ik woensdag in de tijdrit.”

19 reacties

 • Noël Van den Boer

  1 jaar geleden
  2 kopmannen werkt nooit!! Ze hadden Remco beter thuisgelaten en Dylan Teuns meegenomen, die zou wel, zoals de rest van de ploeg voor Wout gewerkt hebben ipv onnozele pogingen tot ontsnapping te doen!!
 • Pieter martens

  1 jaar geleden
  Misschien mag hij met Wout zijn koffers slepen op de luchthaven.
 • Johan Verhoeven

  1 jaar geleden
  @Patrick De Bock: alleen kijkend naar zijn overwinningen als prof, heeft Evenepoel intussen onder andere de Ronde van Belgie, de Ronde van Polen, de Ronde van Burgos en die van San Juan gewonnen. Hij won de Classico San Sebastian, werd Europees kampioen tijdrijden en haalde zilver in het wereldkampioenschap in dezelfde discipline. Ik denk niet dat hij enkel praat over winnen, hij zet het regelmatig ook om in daden. Alleen verloopt zijn herstel na de zware val in Lombardije langzaam.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Die zware val ok,maar daar achter zich verschuilen,nee.doet Wout ook niet,die ging al snel crossen en in het voorjaar genoeg koersen gereden, en Remco van de ene stage naar de andere stage.en we hebben het vaak over de pratende Hollanders,maar denk dat Remco nog een trapje boven de Hollandse sprekers staat
 • viaene philippe

  1 jaar geleden
  En nu woensdag kan je woorden omzetten in daden en dan snoer je de kritikasters de mond ,geen woorden maar daden.
 1. Ex-voorzitter Braziliaans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016
  Olympische Spelen
  1

  Ex-voorzitter Brazili­aans Olympisch Comité krijgt lange celstraf voor 'kopen' Spelen 2016

  Een rechtbank in Rio de Janeiro heeft Carlos Arthur Nuzman veroordeeld tot bijna 31 jaar gevangenisstraf. De 79-jarige Braziliaan, die decennialang een prominent figuur was in de Braziliaanse sport, zou stemmen hebben gekocht om de Olympische Spelen van 2016 naar Rio de Janeiro te halen. Nuzman was destijds voorzitter van het Braziliaans Olympisch Comité en werd ook voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.