Remco Evenepoel betaalt vroege aanval cash, maar neemt goed gevoel mee naar tijdrit: “Probeer met Wout op podium te staan”

Olympische SpelenDat het alles of niets zou worden, had hij vooraf duidelijk aangegeven. Het werd niets voor Remco Evenepoel (21) in de wegrit op de Olympische Spelen. Maar in het geleidelijke heropbouwproces na zijn zware val waarin hij zich nog steeds bevindt, tankte hij wel moed en zelfvertrouwen. “Op deze benen hoop ik woensdag in de tijdrit.”

19 reacties

 • Noël Van den Boer

  2 maanden geleden
  2 kopmannen werkt nooit!! Ze hadden Remco beter thuisgelaten en Dylan Teuns meegenomen, die zou wel, zoals de rest van de ploeg voor Wout gewerkt hebben ipv onnozele pogingen tot ontsnapping te doen!!
 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Misschien mag hij met Wout zijn koffers slepen op de luchthaven.
 • Eddy Van Hoorenbeeck

  2 maanden geleden
  @Patrick De Bock: alleen kijkend naar zijn overwinningen als prof, heeft Evenepoel intussen onder andere de Ronde van Belgie, de Ronde van Polen, de Ronde van Burgos en die van San Juan gewonnen. Hij won de Classico San Sebastian, werd Europees kampioen tijdrijden en haalde zilver in het wereldkampioenschap in dezelfde discipline. Ik denk niet dat hij enkel praat over winnen, hij zet het regelmatig ook om in daden. Alleen verloopt zijn herstel na de zware val in Lombardije langzaam.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Die zware val ok,maar daar achter zich verschuilen,nee.doet Wout ook niet,die ging al snel crossen en in het voorjaar genoeg koersen gereden, en Remco van de ene stage naar de andere stage.en we hebben het vaak over de pratende Hollanders,maar denk dat Remco nog een trapje boven de Hollandse sprekers staat
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  En nu woensdag kan je woorden omzetten in daden en dan snoer je de kritikasters de mond ,geen woorden maar daden.