BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions naar halve finale na ommekeer tegen Spanje: “We hebben karakter getoond”

Olympische SpelenDe Red Lions staan in de halve finales! Ze versloegen in hun kwartfinale Spanje met 3-1. De Spanjaarden kwamen op voorsprong na een controversiële goal, die achteraf wel degelijk geldig bleek. Na de rust hebben Alexander Hendrickx en Tom Boon de scheve situatie rechtgetrokken. Een medaille komt steeds dichterbij. In de halve finales wacht India, komende dinsdag om 3u30 Belgische tijd.

23 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Als ze spelen tegen India zoals tegen GB en Spanje, kunnen ze de finale vergeten, en zelfs een medaille, want dan zal het voor de 3e plaats waarschijnlijk tegen de Duitsers zijn en die worden alleen maar beter.
 • Maurice Keukelaers

  2 maanden geleden
  Waartoe dient een VAR als heel de wereld op TV vanuit verschillende hoeken duidelijk kan zien dat de bal vertrok buiten de lijn en het ene been de grond niet raakte binnen de lijn ?
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Klopt niet, 3.30 uur is Tokio tijd, dus 10.30 Belgische tijd.
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  In estafette geflikt,nu 2maal met deze ploeg,wat is er aan de hand?waar zit ons olympisch comite?of zijn die enkel goed voor de recepties!!
 • Eddie Van Riel

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk, zo’n partijdige ref zou van alle wedstrijden verbannen moeten worden. Niet toevallig een Hollander, nu ze er zelf uitliggen.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Laatste Belgische atleten zijn terug uit Tokio: bronzenmedaillewinnaars Bashir Abdi en jumpingploeg geland in Zaventem
  Olympische Spelen
  4

  Laatste Belgische atleten zijn terug uit Tokio: bronzenme­dail­le­win­naars Bashir Abdi en jumping­ploeg geland in Zaventem

  Op Brussels Airport zijn rond 16u de laatste Belgische atleten van de Olympische Spelen geland. Aan boord zaten vier bronzenmedaillewinnaars: ruiters Pieter Devos, Jérôme Guery en Grégory Wathelet, en marathonloper Bashir Abdi. Ook marathonlopers Koen Naert, Dieter Kersten, Mieke Gorissen, Hanne Verbruggen, de Belgian Tornados en Cheetahs en de baanwielrenners zaten op dezelfde vlucht.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.