BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions naar halve finale na ommekeer tegen Spanje: “We hebben karakter getoond”

Olympische SpelenDe Red Lions staan in de halve finales! Ze versloegen in hun kwartfinale Spanje met 3-1. De Spanjaarden kwamen op voorsprong na een controversiële goal, die achteraf wel degelijk geldig bleek. Na de rust hebben Alexander Hendrickx en Tom Boon de scheve situatie rechtgetrokken. Een medaille komt steeds dichterbij. In de halve finales wacht India, komende dinsdag om 3u30 Belgische tijd.

23 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Als ze spelen tegen India zoals tegen GB en Spanje, kunnen ze de finale vergeten, en zelfs een medaille, want dan zal het voor de 3e plaats waarschijnlijk tegen de Duitsers zijn en die worden alleen maar beter.
 • Maurice Keukelaers

  2 maanden geleden
  Waartoe dient een VAR als heel de wereld op TV vanuit verschillende hoeken duidelijk kan zien dat de bal vertrok buiten de lijn en het ene been de grond niet raakte binnen de lijn ?
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Klopt niet, 3.30 uur is Tokio tijd, dus 10.30 Belgische tijd.
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  In estafette geflikt,nu 2maal met deze ploeg,wat is er aan de hand?waar zit ons olympisch comite?of zijn die enkel goed voor de recepties!!
 • Eddie Van Riel

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk, zo’n partijdige ref zou van alle wedstrijden verbannen moeten worden. Niet toevallig een Hollander, nu ze er zelf uitliggen.