Tom Boon viert.
Volledig scherm
Tom Boon viert. © BELGA

Red Lions komen niet verder dan gelijkspel tegen Britten, schade bij Hendrickx valt mee na stick in het gezicht

Olympische SpelenDe Red Lions hebben hun laatste poulematch niet kunnen winnen. Tegen Groot-Brittannië kwamen onze landgenoten twee keer op achterstand, maar Tom Boon en Thomas Briels wisten toch een gelijkspel uit de brand te slepen: 2-2. Zondag staan de Belgen in de kwartfinales oog in oog met Spanje.

6 reacties

 • Lodewijk Verborgt

  2 maanden geleden
  Je ziet het al aankomen. Net niet.
 • Lucas Theophiel

  2 maanden geleden
  België is top in, net niet???
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Onze atleten gaan serieus uit hun pijp moeten komen om het aantal medailles van voor 5 jaar te evenaren. Ttz ...Nog 2 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen. Ben benieuwd.
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  We waren al geplaatst als eerste, logisch dus
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Het zit onze Belgen toch echt niet mee deze OS. Paar 4de plaatsen, slechte buitenbaan bij het roeien en nu onze beste hockeyspeler uit de wedstrijd gemept, hopelijk niet uit het tornooi
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).