Wie waren dé figuren en wat waren dé prestaties op de voorbije Olympische Spelen?
Volledig scherm
Wie waren dé figuren en wat waren dé prestaties op de voorbije Olympische Spelen? © Photo News

POLL. Wie waren de figuren en wat waren voor u dé momenten van deze Olympische Spelen?

Olympische SpelenDe vlam is gedoofd, het stof is gaan liggen, de Olympische Spelen in Tokio zitten erop. Om nog één ultieme keer na te genieten geven wij graag u het woord in onze grote Spelen-poll. 7 vragen met telkens 7 keuzemogelijkheden en dat allemaal geheel naar de olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen. Wie was de figuur van de Spelen? Welke Belgische medaille maakte bij u de grootste indruk? Laat het ons weten. 

14 reacties

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Toch nog de zilveren medaille van Wout waar iedereen in de finale op zijn wiel reed en door twee ploegmakkers in de steek gelaten werd.
 • grootaert rené

  2 maanden geleden
  Meest sprekende medailles voor het Belgische hockey team en Wout van Aert!
 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Persoonlijke keuze's heb er twee , het zilver van Wout en de hokey finale wat een triller .
 • Guido dyck

  2 maanden geleden
  Mieke Gorissen 28ste op marathon:ik kon mijn ogen niet droog houden.Zo eerlijk en heerlijk.Dat onthouden we nog vele jaren
 • Marcel Neutgens

  2 maanden geleden
  Het moment van de spelen was voor mij zonder twijfel Abdi Nageeye. (NL) , die zijn trainingsmaatje Bashir Abdi (B) aanmoedigde om voor het brons te gaan.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?