AP
Volledig scherm
© AP

POLL. Vind jij dat onze olympiërs sneller gevaccineerd moeten worden?

Olympische SpelenMoeten de Belgische atleten die komende zomer deelnemen aan de Olympische Spelen sneller gevaccineerd worden of niet? De vraag deed de voorbije dagen heel wat stof opwaaien omdat steeds meer atleten pleiten voor een vaccin. Maar wat vind jij? Hebben onze olympiërs volgens jou sneller recht op vaccinatie? Laat het weten in onderstaande poll.

188 reacties

 • Rozemieke Fritz

  2 weken geleden
  Het is niet omdat ze meer verdienen dan de gewone mens, dat ze voorrang moeten krijgen. Het zijn ook "werkende" mensen, dus gewoon in de rij aansluiten.
 • Hendrik Guns

  3 weken geleden
  Zijn niets beter dan een gewone werknemer.
 • Robert Dockx

  3 weken geleden
  Zou toch gek zijn die 500spuitjes gaan de campagne voor u en ik niet in de war gooien. Bovendien hebben die atleten, heb het niet over de dikbetaalde voetballers en Co, maar een aantal jaar om hun inspanningen en opofferingen te verzilveren. Liefst met goud natuurlijk. Indien ze dit niet krijgen denk ik dat het meer met afgunst dan met gezond verstand te maken heeft.
 • Symons Robbe

  3 weken geleden
  Haha is dit een grap? Absoluut niet! Iedereen gelijk
 • Tina Dierickx

  3 weken geleden
  Ik vind persoonlijk dat het in het algemeen wat vlotter mag gaan met de vaccinaties. En voor de rest iedereen gelijk voor de wet. Maar aub doe er nu eens mee verder. We kunnen wel een land laten stemmen op 1 weekend. Waarom moet dit dan maanden aanslepen?
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  15:23