Pijnlijke exit en doktersbezoek voor Van Snick, al wijzen eerste onderzoeken niets ernstigs uit: “In het judo wint niet altijd de beste...”

Olympische SpelenCharline Van Snick moet Tokio met lege handen verlaten. In de categorie tot 52 kilo ging de 30-jarige Luikse er in de herkansingen uit. Terwijl er meer had ingezeten, zo zag ook haar coach Cédric Taymans het: “Een medaille was zeker haalbaar. Maar in het judo wint niet altijd de beste”. 

8 reacties

 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  2 dagen na de voorspelling van een negatieveling hieronder, is zijn voorspelling al teniet gedaan door een bronzen medaille in het judo. Met Derwael, Nafi, Van Aert in tijdrit volgen er in mijn ogen nog zeker 3 en dan hebben we nog de hockeyploeg, de Belgian cats die ook mooi op schema liggen. Komt goed!
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  vijf jaar op kosten van de belasting betalers leven in Parijs en dan bij uitschakeling wegens niet goed genoeg melig doen en zich latten weg voeren in een rolstoel om dan uit het zicht gewoon te stappen het zielig zou beter stoppen en gaan werken
 • Ivo Rottiers

  2 maanden geleden
  10 medaille het vel van de beer niet verkopen voor hij …… als we geluk hebben zullen het er twee zijn ,ze geven die topsporters altijd valse hoop ,het kruipt in hun kopje ,maar toch respect voor deze toppers
 • Bart Maris

  2 maanden geleden
  Mooie prestatie en als topsporter moet je diep ontgoocheld zijn. Het had voor haar een fantastisch orgelpunt geweest, helaas.
 • Olivier Vandermosten

  2 maanden geleden
  1 médaille van Van Aert en daar zal het ook stoppen...
 1. Zeven medailles en heel wat mooie ereplaatsen: de Olympische Spelen bekeken vanuit Belgisch perspectief
  Olympische Spelen
  70

  Zeven medailles en heel wat mooie ereplaat­sen: de Olympische Spelen bekeken vanuit Belgisch perspec­tief

  De Olympische Spelen zitten erop voor onze landgenoten. België heeft het uitstekend gedaan. Drie keer goud (Derwael, Thiam en de Red Lions), één keer zilver (Van Aert) en drie keer brons (Abdi, Casse en de teamjumping). In totaal dus goed voor zeven medailles, maar met iets meer geluk hadden dat een pak meer medailles kunnen zijn. Wie eindigde allemaal in de top acht en kreeg een bijhorend olympisch diploma? Een overzicht.