Pijnlijke exit en doktersbezoek voor Van Snick, al wijzen eerste onderzoeken niets ernstigs uit: “In het judo wint niet altijd de beste...”

Olympische SpelenCharline Van Snick moet Tokio met lege handen verlaten. In de categorie tot 52 kilo ging de 30-jarige Luikse er in de herkansingen uit. Terwijl er meer had ingezeten, zo zag ook haar coach Cédric Taymans het: “Een medaille was zeker haalbaar. Maar in het judo wint niet altijd de beste”. 

8 reacties

 • Philippe De Naeyer

  1 jaar geleden
  2 dagen na de voorspelling van een negatieveling hieronder, is zijn voorspelling al teniet gedaan door een bronzen medaille in het judo. Met Derwael, Nafi, Van Aert in tijdrit volgen er in mijn ogen nog zeker 3 en dan hebben we nog de hockeyploeg, de Belgian cats die ook mooi op schema liggen. Komt goed!
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  vijf jaar op kosten van de belasting betalers leven in Parijs en dan bij uitschakeling wegens niet goed genoeg melig doen en zich latten weg voeren in een rolstoel om dan uit het zicht gewoon te stappen het zielig zou beter stoppen en gaan werken
 • Ivo Rottiers

  1 jaar geleden
  10 medaille het vel van de beer niet verkopen voor hij …… als we geluk hebben zullen het er twee zijn ,ze geven die topsporters altijd valse hoop ,het kruipt in hun kopje ,maar toch respect voor deze toppers
 • Bart Maris

  1 jaar geleden
  Mooie prestatie en als topsporter moet je diep ontgoocheld zijn. Het had voor haar een fantastisch orgelpunt geweest, helaas.
 • dieudone Vandersmissen

  1 jaar geleden
  1 médaille van Van Aert en daar zal het ook stoppen...