Thomas Pieters.
Volledig scherm
Thomas Pieters. © rv

Pieters en Detry grijpen naast eremetaal in het golftoernooi: “Het doet pijn om zonder medaille naar huis te gaan, maar ik ben ook trots”

Olympische SpelenEen stunt zat er niet meer in voor Thomas Pieters en Thomas Detry op het golftoernooi. Onze landgenoten gingen niet meer met een medaille aan de haal. Ze eindigen respectievelijk 16de en 22ste en kijken met een mix van teleurstelling en trots terug op hun Spelen. “We maakten toch echt wel kans op een medaille", aldus Detry. 

10 reacties

 • Francky Libbrecht

  2 maanden geleden
  Elke olympiër is een topper.
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  De zoveelste Belgische pijnlijke afgang. En wacht, er komen er nog aan. Het BOIC heeft ondertussen de doelstellingen bijgesteld: als we San Marino achter ons houden in de medaillestand, zijn deze OS geslaagd!
 • hedwig dekegel

  2 maanden geleden
  Wist toch op voorhand dat de spelen er aankwamen maar ja andere verplichtingen waren belangrijker
 • Van den Kieboom Frank

  2 maanden geleden
  Als ik reacties op dit forum lees weet ik alvast heel zeker dat “de Belg” absoluut de gouden medaille verdient als het gaat over negativiteit en cassante reacties plaatsen
 • Karen Gevers

  2 maanden geleden
  Een medaille heeft er nooit ingezeten, wees eerlijk. En altijd komen er excuses over dit en dat. Leg jullie erbij neer dat jullie niet mee kunnen op wereldniveau
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.