Links: Marten Van Riel.
Rechts: Lore Bruggeman.
Volledig scherm
Links: Marten Van Riel. Rechts: Lore Bruggeman. © Belga

OVERZICHT. Meest ondankbare plek voor Van Riel, Red Lions sturen weer topland wandelen en Van Uytvanck en 3x3-basketploeg stunten: dit hebt u tot nu gemist

Olympische SpelenDag drie op de Olympische Spelen in Tokio. En ook vannacht en deze ochtend kwamen er landgenoten in actie in Japan. Een overzicht van wat u de voorbije uren mogelijk gemist hebt - ook los van de Spelen. Zo verloor Kim Clijsters in Atlanta bij haar comeback tegen Sloane Stephens.

9 reacties

 • Liesbeth Cuppens

  3 maanden geleden
  @Benny Je moet alles lezen. 'Los van de OS'. Kim speelde een wedstrijd in Atlanta, helaas zonder succes.
 • Rony Lagace

  3 maanden geleden
  Mooi, gratis reisje, misschien top in Belgie maar daar stopt het dan ook
 • Peter De Baets

  3 maanden geleden
  Die 4e plaatsen zijn jammer voor Van Riel en ook Kopecky. Hun vorm is goed, dus hopelijk een medaille in de disciplines waar ze beiden straks nog wel aan deelnemen.
 • Francis smet

  3 maanden geleden
  Wat staat Clijsters hier in dit overzicht te doen? Heeft niets te maken met Olympische spelen!
 • PATRICK DE BEULE

  3 maanden geleden
  De onwetebdheid waarom atleten daar aanwezig zijn bij het thuis blijvend publiek ligt voor een heel groot deel bij de radio televisie en de pers in het algemeen. Nu berichten ze wel want het levert kijkers en lezers. Zo, dat raadsel is dus ook weer opgelost.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat
burgemeester erin bijt
  Play

  Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat burgemeester erin bijt

  De burgemeester van de Japanse miljoenestad Nagoya heeft het hard te verduren gekregen op social media. Tijdens de huldiging van atlete Mio Goto, die goud won met haar softbalteam, beet Takashi Kawamura in de medaille. Een oude truc om te verifiëren of het wel écht goud is. Iets wat volgens vele Japanners niet aanvaardbaar is in coronatijden. Kawamura werd op social media bedolven onder kritiek voor het maken van een ‘microbe-medaille’. De burgemeester bood ondertussen zijn excuses aan en stelde voor om een nieuwe medaille te bekostigen. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft ondertussen bevestigd dat Goto een nieuwe gouden plak krijgt - bekostigd door het comité zelf.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.