Links: Marten Van Riel.
Rechts: Lore Bruggeman.
Volledig scherm
Links: Marten Van Riel. Rechts: Lore Bruggeman. © Belga

OVERZICHT. Meest ondankbare plek voor Van Riel, Red Lions sturen weer topland wandelen en Van Uytvanck en 3x3-basketploeg stunten: dit hebt u tot nu gemist

Olympische SpelenDag drie op de Olympische Spelen in Tokio. En ook vannacht en deze ochtend kwamen er landgenoten in actie in Japan. Een overzicht van wat u de voorbije uren mogelijk gemist hebt - ook los van de Spelen. Zo verloor Kim Clijsters in Atlanta bij haar comeback tegen Sloane Stephens.

9 reacties

 • Liesbeth Cuppens

  1 jaar geleden
  @Benny Je moet alles lezen. 'Los van de OS'. Kim speelde een wedstrijd in Atlanta, helaas zonder succes.
 • Rony Lagace

  1 jaar geleden
  Mooi, gratis reisje, misschien top in Belgie maar daar stopt het dan ook
 • Peter De Baets

  1 jaar geleden
  Die 4e plaatsen zijn jammer voor Van Riel en ook Kopecky. Hun vorm is goed, dus hopelijk een medaille in de disciplines waar ze beiden straks nog wel aan deelnemen.
 • Francis smet

  1 jaar geleden
  Wat staat Clijsters hier in dit overzicht te doen? Heeft niets te maken met Olympische spelen!
 • patrick de beule

  1 jaar geleden
  De onwetebdheid waarom atleten daar aanwezig zijn bij het thuis blijvend publiek ligt voor een heel groot deel bij de radio televisie en de pers in het algemeen. Nu berichten ze wel want het levert kijkers en lezers. Zo, dat raadsel is dus ook weer opgelost.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.