Gabriel De Coster greep naast een plaats in de halve finales.
Volledig scherm
Gabriel De Coster greep naast een plaats in de halve finales. © BELGA

OVERZICHT. Geen Belgische medailles en knotsgekke zwemcoach die andermaal de show steelt: dit heeft u vandaag al gemist

Olympische SpelenDag 5 op de Olympische Spelen alweer. Er kwamen afgelopen nacht al verschillende landgenoten in actie in Tokio - met wisselend succes. Een overzicht van de prestaties die u de voorbije uren mogelijk gemist hebt.

19 reacties

 • Fritz verstraeten

  2 jaar geleden
  @Willy De Vadder: ik sluit me volledig aan! Mooie en wijze woorden!
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Zoals ik voorspelt heb worden het max 6 medailles en geen 15 zoals sommige waarnemers en experts voorspelt hadden. Waar haalden ze dat ?
 • Patricia Lems

  2 jaar geleden
  Eerlijk : kunnen deelnemen aan de OS is al een prestatie op zich ! Waarom direct afrekenen op het missen van medailles? Die atleten hebben ook eens een mindere dag nadat ze 3 jaar getraind hebben en ons kleine België met in bepaalde disciplines slechts 1 deelnemer … wat willen de mensen toch ! Jammer want ze voelen zich zelf binnenin al schuldig, voeg er niet meer aan toe. Proficiat aan “alle” Belgische deelnemers !
 • Arthur Tchikaya

  2 jaar geleden
  Wat zijn we toch goed in het afbreken van prestaties. Alsof metaal iets verandert aan een sterke individuele prestatie.
 • Marcel Neutgens

  2 jaar geleden
  Sporters in NL worden financieel gesteund, en kunnen zich volledig toeleggen op hun sport, in tegenstelling tot in België. Zie resultaat: NL vandaag 8 medailles. bijna evenveel wat dit land in totaal op 2 Olympische Spelen behaald (3 London, 6 Rio). Misschien wat minder subsidie geven aan festivals, en wat meer aan sporters, die niet over geld beschikken.