Het bewuste standbeeld.
Volledig scherm
Het bewuste standbeeld. © Twitter

Opvallend: standbeeld sumoworstelaar uit jumpingparcours gehaald... omdat paarden er schrik van hebben

OLYMPISCHE SPELENHet standbeeld van een sumoworstelaar is uit het parcours gehaald van de teamcompetitie jumping op de Olympische Spelen in Tokio. Dat heeft AP News vrijdag bericht. Reden is dat het beeld de paarden dinsdag bij de individuele kwalificaties in de jumping mogelijk schrik heeft aangejaagd.

1 reactie

 • mike vanzandweghe

  3 maanden geleden
  Die paarden gingen net nog iets hoger jumpen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. POLL. Wie waren de figuren en wat waren voor u dé momenten van deze Olympische Spelen?
  Olympische Spelen
  14

  POLL. Wie waren de figuren en wat waren voor u dé momenten van deze Olympische Spelen?

  De vlam is gedoofd, het stof is gaan liggen, de Olympische Spelen in Tokio zitten erop. Om nog één ultieme keer na te genieten geven wij graag u het woord in onze grote Spelen-poll. 7 vragen met telkens 7 keuzemogelijkheden en dat allemaal geheel naar de olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen. Wie was de figuur van de Spelen? Welke Belgische medaille maakte bij u de grootste indruk? Laat het ons weten.