Triatleet Jelle Geens bij HLN Live over zijn coronabesmetting
Volledig scherm
Triatleet Jelle Geens bij HLN Live over zijn coronabesmetting © HLN Live

Opluchting voor triatleet Jelle Geens: hij kan na tweede negatieve test toch naar Tokio reizen

Olympische SpelenGoed nieuws voor triatleet Jelle Geens (28). Omwille van een positieve test op het coronavirus moest hij forfait geven voor de individuele triatlon op de Olympische Spelen in Tokio, maar deelname met de Belgian Hammers in de Mixed Team Relay kan nu wel. Geens testte na een eerste keer nu ook een tweede keer negatief zodat hij maandag toch kan afreizen naar Japan.

11 reacties

 • Nino Brodelet

  2 jaar geleden
  Dus iemand raakt besmet met het coronavirus en op enkele dagen is dat virus uit zijn lichaam verdwenen???? Weet niet zenne maar hoe dom moet je zijn om hier in te blijven lopen??????
 • Moonen Nathalie

  2 jaar geleden
  Bernard Vermeulen, op tv één. Deze nacht/ochtend begint het om 3.45u, programma heet sporza Tokyo 2020 en iedere avond is een samenvatting van hele dag op één om 21.20u van hier tot Tokio. Veel kijkplezier!
 • Patrick Vandeputte

  2 jaar geleden
  Niet slim natuurlijk om nog even naar een rode zone te trekken.
 • Yves Bauwens

  2 jaar geleden
  Hij is toch gevaccineerd, wat is het probleem ? Hieruit kunnen we afleiden dat ze ons eeuwig aan touwtjes gaan blijven vasthangen.
 • Dany Herman

  2 jaar geleden
  Blijkbaar teveel risico genomen wegens dubbele vaccinatie maar nogmaals bewijs dat velen het onderschatten en wel degelijk besmetting ronddragen