Triatleet Jelle Geens bij HLN Live over zijn coronabesmetting
Volledig scherm
Triatleet Jelle Geens bij HLN Live over zijn coronabesmetting © HLN Live

Opluchting voor triatleet Jelle Geens: hij kan na tweede negatieve test toch naar Tokio reizen

Olympische SpelenGoed nieuws voor triatleet Jelle Geens (28). Omwille van een positieve test op het coronavirus moest hij forfait geven voor de individuele triatlon op de Olympische Spelen in Tokio, maar deelname met de Belgian Hammers in de Mixed Team Relay kan nu wel. Geens testte na een eerste keer nu ook een tweede keer negatief zodat hij maandag toch kan afreizen naar Japan.

11 reacties

 • Nino Brodelet

  2 maanden geleden
  Dus iemand raakt besmet met het coronavirus en op enkele dagen is dat virus uit zijn lichaam verdwenen???? Weet niet zenne maar hoe dom moet je zijn om hier in te blijven lopen??????
 • Moonen Nathalie

  2 maanden geleden
  Bernard Vermeulen, op tv één. Deze nacht/ochtend begint het om 3.45u, programma heet sporza Tokyo 2020 en iedere avond is een samenvatting van hele dag op één om 21.20u van hier tot Tokio. Veel kijkplezier!
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Niet slim natuurlijk om nog even naar een rode zone te trekken.
 • Yves Bauwens

  2 maanden geleden
  Hij is toch gevaccineerd, wat is het probleem ? Hieruit kunnen we afleiden dat ze ons eeuwig aan touwtjes gaan blijven vasthangen.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Blijkbaar teveel risico genomen wegens dubbele vaccinatie maar nogmaals bewijs dat velen het onderschatten en wel degelijk besmetting ronddragen
 1. Olympisch kampioen bedankt vrijwilligster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”
  Play

  Olympisch kampioen bedankt vrijwillig­ster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”

  Het had niet veel gescheeld of de Jamaicaanse atleet Hansle Parchment, die in Tokio goud won op de 110 meter hordelopen, had zijn race gemist. Op de dag van de halve finale stapte hij per ongeluk op de verkeerde bus, die hem niet naar de atletiekbaan, maar naar een watersportcentrum bracht. Er was te weinig tijd om een bus terug te nemen, maar gelukkig was een vrijwilligster zo vriendelijk de man geld te geven voor een taxi, zodat hij toch nog op tijd arriveerde voor de race, waar hij later goud pakte.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.