Artiesten treden op tijdens een event op 100 dagen van de start van de Spelen in Beijing.
Volledig scherm
Artiesten treden op tijdens een event op 100 dagen van de start van de Spelen in Beijing. © REUTERS

Ook Australië overweegt politieke boycot Olympische Winterspelen

Australië overweegt een 'diplomatieke boycot' van de Olympische Winterspelen in Beijing. Dat zou betekenen dat Australische sporters begin volgend jaar wel naar China kunnen reizen, maar er geen vertegenwoordiging vanuit de staat bij aanwezig zal zijn. Dat schrijft de Australische krant The Sydney Morning Herald op basis van ingewijden.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Cynthia Bolingo blikt terug op olympische ontgoocheling: “Ik ben niet ongeschonden uit Tokio gekomen”
  PREMIUM
  Atletiek

  Cynthia Bolingo blikt terug op olympische ontgooche­ling: “Ik ben niet ongeschon­den uit Tokio gekomen”

  Tokio 2020, dat moesten háár Spelen worden. Cynthia Bolingo (28) vloog in juli met koffers vol vertrouwen en records naar Japan maar stond vroeger dan gepland terug in het land, mentaal en fysiek ontdaan. Drie maanden later lijkt de Brusselse sprintster er stilaan bovenop te komen: “Mentaal was het een hele strijd om in te zien dat mijn jaar niet te herleiden valt tot één mislukt doel.”