Wat nu met de Tornados?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat nu met de Tornados? © Photo News

Onze atletiekspecialiste denkt al na over tijdperk post-Borlées: “Leven zal er zijn, maar de dis zal toch minder copieus zijn, vrezen we”

Olympische SpelenKevin en Jonathan Borlée, beiden 33 jaar, zagen een olympische medaille ondanks een knappe prestatie alweer door de neus geboord. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie weet dat de klok tikt voor de tweelingbroers, en met hen voor de Tornados in het algemeen. Aanstormend talent staat klaar, al rijst de vraag of dat volstaat. Quod nunc, Tornados?

9 reacties

 • Marc De Petter

  1 maand geleden
  Zal in ieder geval minder kosten.
 • Kurt Herreman

  2 maanden geleden
  Het is een prachtige ploeg die meedraait met de wereldtop. Iedereen blijkt te vergeten of niet te weten welke inspanningen topatleten, en dat zijn ze allemaal, doen zowel mentaal als fysiek. De tweeling is nu misschien wel einde carrière er zijn nog anderen, Doom Sacoor en ook Dylan Borlée. Misschien eens kijken naar de splittijden van de ploeg op de OS van Tokyo, allen prachtige tijden. Alleen jammer dat de tweeling altijd net naast een medaille viel op de OS. Petje af voor jullie prestaties.
 • Dirk Van Brussel

  2 maanden geleden
  Andre, en wie ga je in de plaats van de Borlées zetten ? Wie klopt hen op de 400m in België ? Misschien Sacoor maar dat is maar dat is maar een persoon !
 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  Kortzichtigheid van een atletiekspecialiste , laat alles maar stilaan grroeien en het komt terug goed.
 • kurt valle

  2 maanden geleden
  Blij dat het vertrouwen er nu eindelijk is in Alexander Doom . Is een rastalent !
 1. Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  148

  Kleine lettertjes kosten onze olympiërs veel geld: “Vrijdag kregen ze nog vrolijk hun premie uitgereikt op de Memorial, dat smaakt nu zuur”

  Van gouden Nina over de Red Lions tot topachtzwemster Fanny Lecluyse: dat zij hun olympische premies in België belast zouden zien, zorgt voor ophef. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) sust door te werken aan een uniforme wet die vrijstelling kan bieden. De timing voor de Tokio-atleten lijkt wél krap. “Anders zullen het meubeltjes van Ikea worden.”
 2. Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfuncties in sport voor vrouwen”
  Olympische Spelen
  16

  Ex-judoka Heidi Rakels kandidaat-voorzitter BOIC: “Tijd voor meer topfunc­ties in sport voor vrouwen”

  Voormalig topjudoka Heidi Rakels, die kandidaat is om de nieuwe voorzitter te worden van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), zegt dat het “tijd is dat er meer topfuncties in de sport naar vrouwen gaan”. Als ze verkozen raakt, wil Rakels dat België op termijn één medaille per miljoen inwoners op de Olympische Spelen behaalt, in totaal dus elf stuks.