Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze atletiekspecialist Cédric Van Branteghem over de broertjes Borlée: “Kampioenen zoals zij beslissen zelf wanneer ze stoppen”

Olympische SpelenDe Belgian Tornados staan in de finale op de 4x400 meter. Ex-Belgian Tornado en onze atletiekspecialist Cédric Van Branteghem hoopt op een medaille op de Olympische Spelen voor zijn voormalige ploeggenoten, maar beseft dat het moeilijk wordt. “Het wordt héél lastig om bij de eerste drie te finishen.” 

4 reacties

 • Eddy Beernaert

  2 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En als de tijd van gaan gekomen is ... dan moet je gaan! Je moet al een hele sterke gast zijn als je je nu nog wil toeleggen op deze disciplines! En nochtans: er is nieuw en vers bloed voorhanden! Jonathan Sacoor is er een voorbeeld van (ook een discipel van Borlée ... dat wel) .. er is Alexander Doom (momenteel volgens velen de beste Belgische 400m loper die nog steeds progressie maakt ... enz.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Doe het hen maar eens na. 13 jaar mee draaien aan de top. Liever hier en daar een dopje belastinggeld aan sporters en kunstenaars die het land wat uitstraling geven dan hele tonnen aan zelfs buitenlandse bedrijven die hun belastingen ontwijken met constructies in belastingparadijzen.
 • Raoul Rouma

  3 maanden geleden
  Die stoppen pas wanneer de koe droog staat. Je kan die niet blijven uitmelken. De oudste kan misschien de vader opvolgen en zijn we weer vertrokken voor 20 jaar.
 • Marc Geerts

  3 maanden geleden
  Zolang die met ons belastinggeld betaald worden stoppen die nooit. Die zijn al met een massa geld van ons foetsie. Nietwaar papa ...
 1. Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat
burgemeester erin bijt
  Play

  Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat burgemeester erin bijt

  De burgemeester van de Japanse miljoenestad Nagoya heeft het hard te verduren gekregen op social media. Tijdens de huldiging van atlete Mio Goto, die goud won met haar softbalteam, beet Takashi Kawamura in de medaille. Een oude truc om te verifiëren of het wel écht goud is. Iets wat volgens vele Japanners niet aanvaardbaar is in coronatijden. Kawamura werd op social media bedolven onder kritiek voor het maken van een ‘microbe-medaille’. De burgemeester bood ondertussen zijn excuses aan en stelde voor om een nieuwe medaille te bekostigen. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft ondertussen bevestigd dat Goto een nieuwe gouden plak krijgt - bekostigd door het comité zelf.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?