Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze atletiekspecialist Cédric Van Branteghem over de broertjes Borlée: “Kampioenen zoals zij beslissen zelf wanneer ze stoppen”

Olympische SpelenDe Belgian Tornados staan in de finale op de 4x400 meter. Ex-Belgian Tornado en onze atletiekspecialist Cédric Van Branteghem hoopt op een medaille op de Olympische Spelen voor zijn voormalige ploeggenoten, maar beseft dat het moeilijk wordt. “Het wordt héél lastig om bij de eerste drie te finishen.” 

4 reacties

 • Eddy Beernaert

  2 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En als de tijd van gaan gekomen is ... dan moet je gaan! Je moet al een hele sterke gast zijn als je je nu nog wil toeleggen op deze disciplines! En nochtans: er is nieuw en vers bloed voorhanden! Jonathan Sacoor is er een voorbeeld van (ook een discipel van Borlée ... dat wel) .. er is Alexander Doom (momenteel volgens velen de beste Belgische 400m loper die nog steeds progressie maakt ... enz.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Doe het hen maar eens na. 13 jaar mee draaien aan de top. Liever hier en daar een dopje belastinggeld aan sporters en kunstenaars die het land wat uitstraling geven dan hele tonnen aan zelfs buitenlandse bedrijven die hun belastingen ontwijken met constructies in belastingparadijzen.
 • Raoul Rouma

  2 maanden geleden
  Die stoppen pas wanneer de koe droog staat. Je kan die niet blijven uitmelken. De oudste kan misschien de vader opvolgen en zijn we weer vertrokken voor 20 jaar.
 • Marc Geerts

  3 maanden geleden
  Zolang die met ons belastinggeld betaald worden stoppen die nooit. Die zijn al met een massa geld van ons foetsie. Nietwaar papa ...