Ongelofelijke beelden: goud voor Nina Derwael zorgt voor immense vreugdetaferelen bij schreeuwende papa Nico

24 reacties

 • Richard Reyntiens

  2 maanden geleden
  Proficiat nina met je prestatie met het behalen van de gouden medaille maar ook voor de andere drie turnster met het behalen van de vijfde plaats in de all rond team finale.
 • Tim Veekhoven

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat ! :)
 • Yvan Dumarey

  2 maanden geleden
  Proficiat Nina grootse prestatie, knap gedaan, proficiat !
 • Ben Detrez

  2 maanden geleden
  Gerardine ik ben het 100% met je eens. Prachtig van Nina die dik verdiend goud heeft behaald. Maar ook een dikke proficiat voor al onze andere Belgen die jarenlang hiernaartoe geleefd hebben en die dan misschien wel geen medaille hebben behaald maar eveneens een prachtprestatie hebben geleverd. Zij staan daar wel en al diegenen die kritiek hebben niet.
 • Nelly Muylaert

  2 maanden geleden
  Proficiat, Zeer goed gedaan. Zo mooi
 1. Olympisch kampioen bedankt vrijwilligster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”
  Play

  Olympisch kampioen bedankt vrijwillig­ster die hem geld gaf voor een taxi toen hij op weg naar zijn olympische race de verkeerde bus genomen had: “Dit goud is ook van jou”

  Het had niet veel gescheeld of de Jamaicaanse atleet Hansle Parchment, die in Tokio goud won op de 110 meter hordelopen, had zijn race gemist. Op de dag van de halve finale stapte hij per ongeluk op de verkeerde bus, die hem niet naar de atletiekbaan, maar naar een watersportcentrum bracht. Er was te weinig tijd om een bus terug te nemen, maar gelukkig was een vrijwilligster zo vriendelijk de man geld te geven voor een taxi, zodat hij toch nog op tijd arriveerde voor de race, waar hij later goud pakte.
 2. Laatste Belgische atleten zijn terug uit Tokio: bronzenmedaillewinnaars Bashir Abdi en jumpingploeg geland in Zaventem
  Olympische Spelen
  4

  Laatste Belgische atleten zijn terug uit Tokio: bronzenme­dail­le­win­naars Bashir Abdi en jumping­ploeg geland in Zaventem

  Op Brussels Airport zijn rond 16u de laatste Belgische atleten van de Olympische Spelen geland. Aan boord zaten vier bronzenmedaillewinnaars: ruiters Pieter Devos, Jérôme Guery en Grégory Wathelet, en marathonloper Bashir Abdi. Ook marathonlopers Koen Naert, Dieter Kersten, Mieke Gorissen, Hanne Verbruggen, de Belgian Tornados en Cheetahs en de baanwielrenners zaten op dezelfde vlucht.