ANP
Volledig scherm
© ANP

NOS ziet noodlot toeslaan bij Van der Poel en schakelt midden in race over naar... handboogschieten

17 reacties

 • Dimi Raes

  1 jaar geleden
  Met alle respect voor MVDP hij is een fantastische atleet. Maar ik vind dit wel heel raar dat enkel hij niet op de hoogte was en al de rest wel. Dat is het enigste wat ik erover te zeggen heb. Voor de rest wens ik hem een goed herstel en dat hij terug op niveau komt om samen met WVA de koersen te domineren.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Het gekke is dat TV stations die het ganse jaar zowat bezig zijn met kijkcijfers, niet onterecht want het gaat uiteindelijk om de kijkers, nietwaar, zich op dat moment niks aantrekken van de drie miljoen kijkers voor hun TV die naar de koers aan het kijken zijn. En dit om enkele familieleden thuis te plezier om hun vriend/broer een boog te zien spannen. Dit is totaal geen respect hebben voor hun bestaansrecht, namelijk de kijker.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  denk niet dat je vdp moet leren hoe je zulke hindernissen moet nemen .Wat er echt van aan is weet ik niet , al zijn er andere mtb specialisten die als al weten . Hij zal zich met opzet laten vallen hebben zekers. Proficiat aan de verdiende winnaar
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  Voor de springers had de plank geen enkele meerwaarde of hinder, waarom dan weghalen? Als VDP zich voorbereidt op een wedstrijd met plank, dan is het begrijpelijk dat hij valt. @Peter, als je blind een parcours kan rijden en ze veranderen het parcours, dan is dat wel een wezenlijk verschil. Dat de plank er tijdens het testevent in 2019 niet was, is geen uitleg, tijdens de verkenning was hij er wel. Bij het veldrijden gaan ze ook niet ineens twee balken op het parcours leggen na de verkenning.
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Hij kon het parkoer toch blind rijden? Dan moet een weggenomen plank zeker geen probleem zijn voor de ‘vliegende’ hollander…
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.