AFP
Volledig scherm
© AFP

Noodtoestand opnieuw afgekondigd in Tokio, drie maanden voor Olympische Spelen

Olympische SpelenDe Japanse regering heeft vrijdag opnieuw de noodtoestand afgekondigd in de hoofdstad Tokio en nog drie prefecturen, drie maanden voor de start van de Olympische Spelen.

9 reacties

 • Franco Di giambattista

  1 jaar geleden
  Hier in België spreken ze altijd over de aanpak van covid in het buitenland dat ze maar eerst voor hun eigen deur keren hier dus ze niet veel betet
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Gewoon aflassen die spelen !
 • Eddy Moriën

  1 jaar geleden
  Goed bezig. De Spelen zijn precies meer waard dan mensenlevens.
 • Anne Marie Harnie

  1 jaar geleden
  Schaf die dit jaar af!
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Enkel gevaccineerde atleten toelaten. Idem dito voor trainers en afgevaardigden. Zonder publiek en enkel te volgen op tv. Ook geen Japanners toelaten. Bij terugkeer van de spelen, iedereen 10 dagen in quarantaine. Dan kan het doorgaan zonder veel risico's.
 1. Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belastingvrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een unicum”
  Olympische Spelen
  304

  Papa Derwael hoopt dat regering snel werk maakt van belasting­vrije olympische premies: “Wat Nina gedaan heeft, is een uni­cum”

  “Belachelijk. Shame on you”. Zo uitte Nico Derwael, papa van gouden medaillewinnaar Nina Derwael op de Spelen in Tokio, via Facebook zijn onvrede over het nieuws dat de olympische premies in België belastbaar zijn. Of het moet zijn dat de regering alsnog erin slaagt om dit jaar een wet te stemmen om die uitzonderlijk vrij te stellen: “Daar moeten ze dringend werk van maken.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.