Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nina Derwael hoopt op snelle vaccinatie olympiërs: “Ik heb me op reservelijst gezet”

Olympische SpelenGeen EK voor Nina Derwael, maar voor haar telt slechts één ding: olympisch goud in Tokio. In een gesprek op bijna dagen voor de start van de Spelen verklapt Derwael dat ze gewerkt heeft aan een brugoefening met de ultrahoge startwaarde van 6.9. Ook breekt Derwael een lans om de Belgische olympiërs snel te vaccineren: “De Amerikaanse gymnasten zijn al ingeënt. Het zou leuk zijn als dat er nu ook voor ons doorkomt.”

63 reacties

 • magda de munck

  4 weken geleden
  Als het zo verder gaat, zullen er meer uitzonderingen zijn, dan regel.
 • pierre De Smet

  4 weken geleden
  Met alle respect en hoedje af voor wat je al gepresteerd hebt . maar weet dat er nog altijd zorgkundigen zijn die nog geen spuitje hebben gekregen . heel veel werkende van onze bevolking ook niet , en de laatste zorgen wel via belastingen dat er velen aan topsport kunnen doen .
 • Jos Van De Plas

  4 weken geleden
  Er zijn gezinnen waarbij keihard wordt gewerkt en meerdere jobs gecombineerd worden om rond te komen. Gaan we deze mensen hun vaccin geven aan topsporters, omdat men hier een prioriteit wil van maken? Ik hecht geen geloof aan het beleid dat zegt iedereen gelijke kansen.
 • Jos Van De Plas

  4 weken geleden
  Een straatje zonder einde, welk is de volgende sportdiscipline die bij het plebs gaan voorkruipen voor een vaccin? En iedereen gelijke kansen ik dacht het niet of verdienen de gewone vrouw of man in de straat een plaats achteruit ipv van Vooruit?
 • Rik Vrachten

  4 weken geleden
  Egoïsme ten top !! Dames en heren politici en virologen . Wat primeert ? De algemene volks gezondheid + minder overlijdens ? Of mischien een olympische medaille ? Voor de meesten is het sowieso weer snel inpakken en naar huis !! Ieder op zijn/haar beurt aub .
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei