AFP
Volledig scherm
© AFP

Nieuwe dreun: gefrustreerde Djokovic mist ook olympisch brons na nederlaag tegen Carreño Busta

Olympische SpelenTennisser Novak Djokovic heeft op de Olympische Spelen naast de bronzen medaille gegrepen. Na zijn teleurstellende uitschakeling in de halve finales door de Duitser Alexander Zverev moest de nummer één van de wereld ook buigen voor de als zesde geplaatste Pablo Carreño Busta. De Spanjaard won de partij met 6-4 6-7 (6) 6-3.

14 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Z’n gedrag kan niet door de beugel zo,n arrogantie kan niet op zo,n tornooien Nadal en Federer zij gentlemans in hun sport ook bij verlies !
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 jaar geleden
  Een genie in het tennis , een bullebak als mens . Absoluut geen klasse .
 • Anita Aerts

  1 jaar geleden
  MrWuyts, nog altijd minder overwinningen dan Nadal en Federer. Maar ja, hij speelt nu eenmaal meer tornooien op dit moment.En geld en roem is ook niet alles he.
 • Bart Smekens

  1 jaar geleden
  Cijfermatig gezien is Nole de beste tennisser aller tijden ... maar hij heeft geen greintje klasse. Daarom zullen Rafa en Federer altijd grotere tennissers zijn dan hem. Hij beseft het en dat frustreert hem.
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Dreun voor Djokovic?? Hij heeft al meer overwinningen, geld en roem bijeengeschraapt dan de Adriatische Zee diep is.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.