Alexander Doom, Imke Vervaet, Camille Laus en Jonathan Borlée stootten eerder vandaag door met een Belgisch record. Kunnen ze zaterdag een medaille pakken?
Volledig scherm
Alexander Doom, Imke Vervaet, Camille Laus en Jonathan Borlée stootten eerder vandaag door met een Belgisch record. Kunnen ze zaterdag een medaille pakken? © BELGA

Niet meer dan 20% kans op een Belgische medaille vannacht of zaterdagochtend, of stijgen onze gemengde teams boven zichzelf uit?

Olympische SpelenElke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille op de Olympische Spelen. Op dag acht achten we die kans opnieuw redelijk klein: 20%. Het zal van de gemengde teams moeten komen. Stijgen de Belgian Hammers of de gemengde 4x400 meter-ploeg boven zichzelf uit?

1 reactie

 • Etienne Callebout

  1 jaar geleden
  Zo kan je zien dat sport niet alleen staat .Dat er politiek ,geld en macht meegemoeid is ligt nu volledig bloot .sport is ook corrupt nu ,wat is er nog rein in deze wereld .Zelf een kind is niet meer onschuldig .
 1. PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”
  PREMIUM
  5

  PORTRET. Jacques Rogge, een diplomaat uit vervlogen tijden: “Ik was liever ‘Keizer van Herentals’ geweest”

  Twaalf jaar lang was hij de machtigste Belg van de wereld: Jacques Rogge. De zeiler en dokter die van 2001 tot 2013 voorzitter was van het Internationaal Olympisch Comité, is op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een leider uit vervlogen tijden, een slimme diplomaat die in de media liefst aan de oppervlakte bleef, en zijn reputatie vooral achter de schermen opbouwde. Mr. Clean werd hij soms genoemd, ook omdat hij de strijd tegen doping aanging. De vlaggen van het IOC zullen overal te wereld vijf dagen halfstok hangen.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.