Robbe Ghys en Kenny De Ketele.
Volledig scherm
Robbe Ghys en Kenny De Ketele. © BELGA

Net niet voor De Ketele en Ghys: “Als andere ploegen het werk aan de Denen laten, pakken we goud”

Olympische SpelenHet heeft niet mogen zijn voor Kenny De Ketele en Robbe Ghys op de Olympische Spelen. Onze landgenoten kwamen in een knappe finale van de koppelkoers bij de mannen heel dicht bij de medailles, maar zagen eremetaal in het absolute slot door de neus geboord door een sterke remonte van Groot-Brittannië. Denemarken pakte goud. “Het zat er misschien nog meer in dan in Peking, maar het is weer net niet”, aldus De Ketele, die ook dertien jaar geleden al vierde werd.

14 reacties

 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Kort en krachtig de besten hebben gewonnen zo simpel is dat we leven in 2021 en dan gaat alles een beetje sneller.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Die jongens hebben hun best gedaan en hoeven zich zeker niet te schamen , maar het verschil tussen het gedeelde brons van Nederland en Frankrijk was drie punten ,dat is niet "net niet" , het verschil tussen hen en nr 5 Italië was er slechts één ,dat is wel "net niet" De kop van dit artikel zou dus moeten zijn dat ze net Italië voor gebleven zijn
 • Peter Bogaert

  2 maanden geleden
  Altijd dat negatief gedoe hier, wat kan je die mannen verwijten. Ze hebben een prima koers gereden maar er waren er drie die meer punten hadden. Zeer jammer maar dat is nu eenmaal de sport. De meeste Belgische atleten mogen zeer tevreden zijn met hun prestaties ze hebben het goed tot zeer goed gedaan. En al diegenen die commentaar hebben mogen zich eens bewijzen over drie jaar in Parijs.
 • Peter De Baets

  2 maanden geleden
  Als als als... Als we nu eens van onze eigen sterkte uitgaan, zouden we dan al niet veel meer medailles gehaald hebben?
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Ze hebben er hard voor gestreden, en zouden het zeker verdiend hebben om een medaille te hebben Maar helaas is het de 4de plaats. Maar dat neemt niet weg dat ze heel goed gereden hebben en heel fier mogen zijn.