Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Net niet: Achab én Asemani grijpen nipt naast het brons

Rio 2016De verwachte medaille in het taekwondo is er niet gekomen. Zowel Jaouad Achab als Raheleh Asemani mochten nochtans kampen om het brons, maar allebei faalden ze met de medaille in zicht. Jaouad Achab moest uiteindelijk zijn meerdere ekennen in de Zuid-Koreaan Lee. Raheleh Asemani moest op haar beurt de duimen leggen tegen de Egyptische Hedaya Wahba. Het verschil werd pas gemaakt met een zogenaamd 'golden point'. De medailleteller voor België in Rio blijft zo wellicht staan op zes.

 1. Onze olympiërs luiden alarmbel over vaccin: “Atleten zwijgen al vier jaar. Nu ze één keer hun hand opsteken, krijgen ze geen gehoor”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  21

  Onze olympiërs luiden alarmbel over vaccin: “Atleten zwijgen al vier jaar. Nu ze één keer hun hand opsteken, krijgen ze geen gehoor”

  Vele olympiërs zijn doodsbenauwd. In minder dan vier maanden starten de Spelen, maar ze blijven in het ongewisse over hun vaccin. De irritatie groeit, want hoe langer men wacht, hoe groter de kans dat goud helemaal niets wordt. Zwemcoach Ronald Gaastra stelt het scherp. “Zonder vaccin kúnnen we niet naar Tokio.” Of hoe de paniek steeds meer toeslaat.
 1. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga

 2. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl